Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde izleyicinin yüreklerini dağlayan bir hikaye vardı! İşte Kadir’in ağlatan hikayesi!

Gülperi dizisinde izleyicinin yüreklerini dağlayan bir hikaye vardı! İşte Kadir’in ağlatan hikayesi!

tarafından ker_def

Anne ve babasının boşanacağını öğrenen Artemis evden kaçar. Kadir (Timuçin Esen) ve Şeyma (Ece Sükan) her yerde kızlarını ararken; Kadir Artemis’in (Ezgi Gör) yerini öğrenir. Kızının yanına gittiğinde ise geçmişten bir hikaye Artemis’in babası hakkındaki düşüncelerini değiştirir. Kadir’in hikayesi, Gülperi dizisinin 2. bölümünde izleyicilerle paylaşıldı. O sahneler youtube’da yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz…

Gülperi dizisinde Kadir, kızı Artemis’e dedesiyle ilgili bir hikaye anlattı. Hikaye, oldukça duygusaldı… İşte o hikayenin detayları:

“Senden bile daha küçüktüm ben. Deden, babam bizi terk etti. Bir dükkanı vardı çarşıda babamın, sen daha hiç görmedin. Onun önünde bir gece elinde bir bavul, gidiyor. Halan, amcan o zaman onlar çok küçüklerdi. Ben daha büyüğüm ya durdurabilirim zannettim. Sarıldım bacağına; ‘gitme baba, yapma yapma baba yapma anneme yapma bunu, bırakma bizi’… Sürükledi , bacağında sürükledi beni babam. Durduramadım, yetmedi gücüm. Çekti gitti. Öylece bıraktı beni çarşının ortasında taşın üstünde. Kalakaldık biz, annenle kardeşlerinle, eksik kaldık, yarım kaldık. Ben de böyle ağladım günlerce, senin gibi ağladım. Konuşmadım kimseyle, yemek yemedim. Ne yapıyordum biliyor musun, her geçe kafamı yastığa koyuyordum ‘Allah’ın ne olur rüya olsun diye dua ediyordum’. Uyandığımda gerçek olmasın diye yalvarıyordum.Yok,değişmedi bir şey. Öylece kala kalmıştık, bi başımıza. Sonra ne oldu? Annenle karşılaştık, annenle… Evlenmeye karar verdik. Düğünden önce, sana bir sır vereceğim kimse bilmiyor bunu… Düğünden önce kendime dedim ki, bir gün seninde bir kızın olursa, bir evladın olursa sakın dedim, ona yaşadığın acının gramını yaşatmayacaksın dedim.Ben yaşadığım sürece bu yuva hep olacak, o evden ne annen gider ne ben giderim. Güven bana, at şu yüreğinden kuşkuyu at. Sana söz veriyorum, söz.”

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Cem Karcı
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Senaryo: Eylem Canpolat & Sema Ergenekon
Müzik: Cem Öget

Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna
Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör