Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinin Hasan’ı Burak Dakak’ın müthiş yükselişi!

Gülperi dizisinin Hasan’ı Burak Dakak’ın müthiş yükselişi!

tarafından ker_def

Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Gülperi dizisinde Hasan karakterine hayat veren Burak Dakak, oyunculuk serüvenini daha 9-10 yaşlarındayken başlamış başarılı bir isim.

Dizideki Hasan karakterini etkileyici bir performans ile canlandıran Burak Dakak, profesyonel olarak ilk kez Ezel dizisinde rol almıştı.

Sevdiği bir işi yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Burak Dakak, ranini’deki röportajında dikkat çeken bilgiler sundu.

Senaryoyu ilk okuduğunda Hasan karakterini canlandırabileceğini hissettiğini belirten BuraK Dakak, “Hasan’ı ilk okuduğumda temelde hissettiğim “evet ben Hasan’ı oynamak istiyorum diyen bir ses olmasıydı kafamda sanırım” diye konuştu.

Çevresinden övgüler alan, güzel yorumlarla karşılaşan Burak Dakak, bu durumun kendisini çok gururlandırdığını söyledi.

Milyonlarca kişinin kalbini kazanan Burak Dakak, hayran kitlesini de hızlı bir şeklide artırmakta.

Dakak, “Mutluluk verici gerçekten. Evet, yoğun ve duygusal sahnelerim genelde fazla oluyor Hasan’la birlikte. Ben bu tarz sahneleri seviyorum aslında, oyuncunun karakteriyle ve karakterinin ruhuyla alakalı yoğun şeyler hissettiği anlar gibi geliyor bana. Hazırlık sürecinde de olabildiğince konsantre olmaya çalışıyorum ve açıkçası birazcık karakterin, sahnenin akışına bırakıyorum kendimi. Zorlandığım elbette oluyor ama üstesinden gelmeye her seferinde çalışıyorum insanın kendini beslemesi ve çalışması gereken sahneler oluyor çünkü” açıklamasında bulundu.