Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinin Şeyma’sından, Kadın’ın Şirin’i ve Sen Anlat Karadeniz’in Vedat’ını kıskandıracak hain plan!

Gülperi dizisinin Şeyma’sından, Kadın’ın Şirin’i ve Sen Anlat Karadeniz’in Vedat’ını kıskandıracak hain plan!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’de ekrana gelen Gülperi dizisinin yeni bölümünde, Şeyma hain bir plan peşinde!

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in oynadıkları dizinin bu hafta yayınlanacak olan 9. bölüm tanıtımı ekrana geldi.

Gülperi’ye kendisini Özlem olarak tanıtan Şeyma’nın foyası ortaya çıktı. Kadir’in gelmesiyle birlikte Gülperi’yi şehirden gönderme planları suya düşen Şeyma, bu yenilginin acısını fena çıkaracak.

Gülperi’ye karşı yeni bir oyun geliştiren Şeyma, bu kez avukat kimliği ile Yakup’un karşısına çıkıyor ve onun davasına bakmak istediğini söylüyor.

Gülperi dizisinin Şeyma'sından, Kadın'ın Şirin'i ve Sen Anlat Karadeniz'in Vedat'ını kıskandıracak hain plan! 7

Bu hareketiyle Kadir’i olduğu kadar ekran başındaki izleyiciyi de hem çok şaşırtacak hem de küplere bindirecek olan Şeyma, izleyicinin şimdiden sosyal medyada tepkisini almaya başladı. Şeyma’nın tam bir şeytan olduğunu düşünen izleyiciler, her dizide olan ‘kötü’ karakter modelini dolduran Şeyma’dan daha çok nefret etmeye başladı.

Bu yönüyle pek çok dizinin sevilmeyen karakterlerini hatırlatan Şeyma’nın, Kadın dizisindeki Şirin ve Sen Anlat Karadeniz’deki Vedat’la yarışacağı da şimdiden belli oldu.

İşte 9. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Haksızlığa uğrayıp çocuklarıyla birlikte evden kovulan Gülperi’yi artık daha da zorlu bir hayat beklemektedir. Kadir’le arasına koymak zorunda kaldığı mesafe hem bu mücadeleyi daha da zorlaştırır hem de Kadir’in kendi duygularını sorgulamasına ve hazır olmadığı cevaplar almasına sebep olur.

Hasan ailesi için riske ettiği geleceğini Seyit’e borçlanmak zorunda kalır. Kendisinden istenen bir görevi başarmak zorundadır ancak Hasan buna hiç istekli değildir. Bedriye ise yapmadığı bir hırsızlık yüzünden suçlanmanın acısıyla baş etmeye çalışır.

Hasan tahmin ettiğinden çok daha büyük bir belaya bulaştığını anlar. Gülperi ise Şeyma’nın kendisiyle ilgili planlarından habersizdir ve öğrendiği gerçekle dünyası hiç beklemediği bir biçimde yeniden alt üst olma noktasına gelir.