Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi’nin kocası mı o kişi? Büyük bir ters köşe mi geliyor? Gülperi dizisinde şoklara hazır olun!

Gülperi’nin kocası mı o kişi? Büyük bir ters köşe mi geliyor? Gülperi dizisinde şoklara hazır olun!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Analiz
Show TV’de Cuma akşamı 14. bölümü yayınlanacak olan Gülperi dizisinin tanıtımında esrarengiz bir kişi dikkat çekti.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in oynadıkları dizide, Can’ın velayetinin dedesine verilmesinden sonra Gülperi ve Can’ın vedası, yüreklere dokunacak.

Hasan, dedesinin annesi ile ilgili iftiraları üzerine sert tepki verirken, Gülperi, Can’ın yokluğuyla büyük bir üzüntü yaşıyor.

Annesine büyük destek veren Hasan’ın “Rahmetli babam keşke burada olsaydı. Hiç bu kadar eksikliğini hissetmemiştim onun” sözlerini söylerken yüzü görünmeyen bir kişi yeniden ortaya çıkıyor.

Gülperi'nin kocası mı o kişi? Büyük bir ters köşe mi geliyor? Gülperi dizisinde şoklara hazır olun! 7

Kadir’in elinde Eyüp Taşkın’ın dosyasının olduğu görünen sahneden sonra Gülperi ve Hasan’ın bu kişiyle karşı karşıya geldiği ve büyük bir şok yaşadıkları görülüyor.

Gülperi’nin kocası Eyüp geri mi dönüyor? Yeni bölümde bu soru yanıtını bulacak ama izleyenlerin ilginç tahminleri var. Evder’in mezarına gidip çiçek bıraktığı görülen kişinin Eyüp olduğu düşünülüyor ve Eyüp’ün beklendiği gibi Gülperi’ye kol kanat germek yerine onun başına başka işler getireceği tahminleri yapılıyor.

Gülperi dizisi izleyenlere bir ters köşe mi yaptıracak büyük merak konusu.

İşte Gülperi 14. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Gülperi büyük bir çabanın sonucunda Can’a kavuşur ancak oğlunun duymadığı gerçeğiyle yıkılır. Can kendisine uygulanacak tedavi sayesinde sağlığına kavuşabilecektir ancak bu parayı sağlamak Gülperi için imkânsızdır.

Artemis Kadir ve Şeyma’nın boşanıyor olduğu gerçeğini hazmetmeye çalışırken Selen ve Hasan’ın yakınlaşması da onun hayatını daha da zorlaştırır. Kadir ise Şeyma’nın yaptığı hamleleri öngörmeye çalışır ancak bu defa Şeyma ondan bir adım öndedir.

Kadir’in temsil ettiği Gülperi ve Şeyma’nın temsil ettiği Yakup çocuklar için yeniden karşı karşıyadır. Hâkimin kararını etkilemek için iki taraf da ellerindeki bütün bilgileri ortaya döker. Gülperi merakla hâkimin kararını beklerken iki aileyi de etkileyecek büyük bir sürpriz dışarıda onları beklemektedir.