Ana sayfa Dizi Haberleri Fekeli ve Yılmaz öldü mü? Esrarengiz adam kim? Bir Zamanlar Çukurova’da flaş gelişme!

Fekeli ve Yılmaz öldü mü? Esrarengiz adam kim? Bir Zamanlar Çukurova’da flaş gelişme!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Atv’nin Perşembe akşamlarına damgasını vuran dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da ilginç gelişmeler yaşanacak.

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadığı dizinin 14. bölüm tanıtımı, izleyenleri çok şaşırttı.

Bir depoya Cengaver ile birlikte bomba koyan Demir, Fekeli ve Yılmaz içerideyken yaşanan patlamada ikisini öldürdüğünü düşünüyor.

Gerçekten öldüler mi? Merak sürerken gelen tanıtım izleyenleri şoke etti. Haberlerde patlamada ölen kişiler olduğu duyuluyor.

Adana’yı sarsan patlama sonrasında Fekeli ve Yılmaz’ın öldüğü haberlerini duyan Hünkar, oğluna hesap soruyor ve neden böyle bir şey yaptığının hesabını istiyor.

Fekeli ve Yılmaz öldü mü? Esrarengiz adam kim? Bir Zamanlar Çukurova'da flaş gelişme! 7

Demir, ikisini öldürdüğünü sanarak hayatına kaldığı yerden devam ederken, tanıtımın sonunda Züleyha ile bir davette mutlu mesut dans ederken büyük bir şokla karşılaşacağı anlaşılıyor.

Bu arada Hünkar’ın çiftlikte bir çalışanına bir adamın olduğu fotoğrafı uzattığı görülüyor. Hünkar kimi arıyor? Buluşmaya gittiği esrarengiz adam kim? Fekeli mi?

Bir Zamanlar Çukurova merak uyandıran bir bölümle ekrana gelecek.

İşte 14. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Züleyha ve Yılmaz’ın büyük buluşması, Demir’in tehditlerine boyun eğecek mi? Yüzleştiği acı gerçeklerden sonra, ‘Hayallerimiz vardı, çocuğumuz olacaktı’ diyerek acı çeken Yılmaz, intikam ateşini yeniden harlıyor!

Fekeli’nin öldüğünü sanan Hünkar, onu karşısında görünce çok şaşırıyor. Bu büyük karşılaşma, büyük sürprizleri de beraberinde getirecek.

Yeni bölümde patlayan saatli bombanın ise, kimlerin hayatını karartacağı büyük merak konusu…