Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel hayatının büyük bir sınavına çıkıyor!

Gülse Birsel hayatının büyük bir sınavına çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birkaç haftadır Gülse Birsel’in paylaşımlarını takip edenler büyük bir yeniliğin tam da başlangıcında olduğumuzu görecektir. Koronavirüs salgını nedeniyle oyuncular evlerine kapandı. Setlerin birçoğunda çalışmalar durduruldu ve yeni bölümler çekilemiyor.

Ancak bu salgın uzun süreli olur ise çareler, çözümler üretmek lazım.İşte Gülse Birsel de Jet Sosyete üzerinde dünyada bir ilke imza atacak olmanın heyecanı içindi.Gizem Özpamuk karakterine hayat verdiği Jet Sosyete dizisinin 8 Nisan Çarşamba akşamı Star TV’de yayınlanacak olan özel bölümü tamamen oyuncuların evlerinde kendi imkanları ile çektikleri videoların birleştirilmesinden oluştu.

Bir süredir bu özel bölümün tanıtımlarını yapan Gülse Birsel, Alman haber ajansına da haber olmanın keyfini yaşamıştı. Bugün video yayınlayan ünlü oyuncu, ne kadar önemli bir sınav verdiğini de takipçilerine ifade etmeye gayret etti.

Birsel, “8 Nisan’da Star’da çok özel bir bölümümüz olacak.Birkaç haftadır buna çalışıyoruz. Herkes kendinin ışıkçısı, makyözü, kuaförü, dekorcusu, rejisörü, sesçisi her şeyi oldu ve evinden çekimler yaptı.Özel bir korona bölümü yaptık. Korona esnasında yaşadıklarınızı paylaşmak, biraz mutluluk, biraz neşe, birazcık sabır vermek için evlerine konuk olacağız. Siz de bizim evlerimize konuk olacaksınız”

Alman ajansının röportajı ile konunun uluslararası bir boyuta taşınmasından memnun olan ünlü oyuncu,tüm hayranlarına diziyi mutlaka izlemeleri tavsiyesinde bulundu.