Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel, Jet Sosyete dizisinin geleceği için yeni bir açıklama yaptı!

Gülse Birsel, Jet Sosyete dizisinin geleceği için yeni bir açıklama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Jet Sosyete dizisi bu akşam saat 20.00’de tv8 ekranında yayınlanacak olan 39. bölümüyle birlikte ekran finalini yapacak.

Ancak dizi bitmiyor, gelecek sezon internet platformlarının birisinde (henüz açıklanmadı) 45-50 dakikalık daha kısa bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam edecek.

Jet Sosyete’nin 39. ekran finalinin sürprizi ünlü sanatçı Nilüfer oldu.

Gülse Birsel, instagram hesabından yaptığı paylaşımda haftaya kısa bir tatile çıkacağını ve sonrasında yeniden işinin başına oturup Jet Sosyete’nin yeni versiyonu için hazırlıklar yapacağını belirtti.

Star TV, tv8 ve Acun Ilıcalı’ya teşekkür eden Gülse Birsel’in paylaşımı şöyle:

Bu akşam size iyi seyirler ve the one and only Nilüfer eşliğinde bol neşe! ?✨?Ben haftaya kısa bir tatil, sonra yeni sezonda başka bir platformdan evlere neşe, ruhlara huzur getirecek, hepimize iyi gelecek 40-50 dakikalık Jet Sosyete bölümlerine ufaktan hazırlık… Bizleri şu ana kadar yaklaşık 4500 dakika seyrettiğiniz için çok teşekkürler. 39 bölümü yedik vallahi. (İlk sezon için @startv, bu sezon için @tv8 ve @acunilicali’ya çok teşekkürler.) Gösteri devam edecek…❤️?? @jetsosyete @bkmonline

Gülse Birsel, Jet Sosyete dizisinin geleceği için yeni bir açıklama yaptı! 7