Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel, Jet Sosyete dizisiyle ilgili son durumdan memnun!

Gülse Birsel, Jet Sosyete dizisiyle ilgili son durumdan memnun!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Gülse Birsel, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dikkat çekti.

Televizyon Gazetesi Detay – Jet Sosyete dizisini yazan ve başrolünde Gizem karakteriyle yer alan ünlü oyuncu, Fashion TV Türkiye Moda Ödülleri’nde Jet Sosyete dizisi ile ödül aldı. Ekip arkadaşlarıyla birlikte törene katılan Gülse Birsel, mutluluğunu hesabından yaptığı paylaşımla gösterdi.

Ödül için teşekkür eden Gülse Birsel, Jet Sosyete dizisindeki son durumu da açıkladı.

2 Mayıs’ta tv8 ekranında 39. bölümüyle birlikte final yapacak olan Jet Sosyete, aslında sadece ekran serüvenini bitirmiş olacak. Gülse Birsel, yeni sezonda yeniliklerle dolu ve daha kısa bölümlerle başka bir platformda Jet Sosyete’nin yayın hayatına devam edeceğini açıkladı.

Dijital tv platformlarından birisinde yayınlanması beklenen Jet Sosyete’nin tamamen veda etmemesinin Birsel’i mutlu ettiği gözlemleniyor.

İşte Gülse Birsel’in mesajı:

Dün, @fashiontvmodaodulleri’nde @jetsosyete ödül aldı. Çok teşekkürler. Bu vesileyle 2 Mayıs’ta 39. bölümle televizyondaki yolculuğumuzu bitirip, yeni sezonda yeni ve daha kısa bölümlerle başka bir platformda olacağımızı da açıkladık. Neşeye devam… Elbise @yeldaaslan_official,makyaj @ulkermutlucan, saç @gurhankalay

Gülse Birsel, Jet Sosyete dizisiyle ilgili son durumdan memnun! 7