Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel, Jet Sosyete’nin final haberini verdi!

Gülse Birsel, Jet Sosyete’nin final haberini verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gülse Birsel’den Jet Sosyete dizisinin geçen hafta yayınlanan ev yapımı haliyle ilgili yeni bir bilgi geldi. Jet Sosyete’nin 3. sezondaki 59. bölümü 29 Nisan Çarşamba akşamı  Star TV’de yayınlanacak. Birsel, “Yine evlerden çektiğimiz bir bölümle planladığımız tarihte (hatta biraz daha geç) final yapacak” notunu da paylaştı.

Jet Sosyete’nin 3. sezonuyla birlikte final yapacağını açıklaması dizinin hayranlarını bir hayli üzdü. Dizi 3. sezondaki 20.bölümüyle birlikte 29 Nisan akşamı son kez hayranlarının karşısına çıkacak.Bu bölüm de yine evlerde çekilen videolardan yapılıyor. Oyuncu, takipçilerinin hikayelerini de senaryoda kullanabileceğini duyurdu.

Gülse Birsel,”Siz bu tuhaf günlerde neler yaşadınız? Malumunuz senaryo ekibim yoktur, hep tek tabanca yazarım. Ama bu bölümde sizden gelen hikayeleri de senaryoya koyarım belki. Bu post’un altına corona günlerinde başınıza gelen hikayeleri bekliyorum” diyerek takipçilerinden hikayelerini anlatmalarını istedi.

Gülse Birsel, makyajsız fotoğrafını yayınladı. Oyuncu, “Evet makyaj yok, zorunuza mı gitti?” diyerek de dikkatleri çekti. Birçok takipçisi ise makyajsız daha güzel olduğuna yönelik yorumlarda bulundu.

Gülse Birsel, Jet Sosyete'nin final haberini verdi! 7