Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel’den Jet Sosyete mağdurlarına sevindiren mesaj!

Gülse Birsel’den Jet Sosyete mağdurlarına sevindiren mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gülse Birsel, 18 Ekim Cuma günü 3. sezonuna puhutv.com sitesi üzerinde başlayan Jet Sosyete dizisiyle ilgili instagram hesabından açıklama yaptı.

Diziyi teknik aksaklıklar nedeniyle izleyemeyen hayranlara  mesaj yollayan Birsel, sorunların hızla çözüldüğünü, internet ortamı olduğu için istedikleri zaman 3. sezon 1. bölüm ve 2. bölümü izleyebileceklerini belirtti.

Aşırı yüklenme olduğunu bu nedenle de altyapının sarsıldığını yazan Birsel, puhutv ekiplerinin de her dakike teknik düzeltme için geliştirme yaptıklarına değindi.

Jet Sosyete’nin sonraki bölümlerinde benzer sorunlar yaşanır mı bilinmez ama Birsel’in bu sorunlar nedeniyle canının sıkıldığı da ortada.

İşte Gülse Birsel’in Jet Sosyete açıklaması:

Dün aşırı yüklenmeden dolayı teknik aksaklık yaşayıp puhutv’yle uzun uzun bakışanlar, ????öncelikle beklentimizin üstünde bir ilgi oldu, altyapılar sarsıldı, minnettarız.

Ekipler her dakika teknik düzeltme, geliştirme yapmakta, hızla problemler çözülüyor. Ama dün kaçırdıysanız bile @jetsosyete’nin ilk iki bölümünü istediğiniz zaman @puhutv’den izleyebilirsiniz!

(Teknik sıkıntılarınız için adres @puhutv) ???????? Yurt içi seyirciler dizimizi sadece puhu’dan, yurt dışı seyirciler youtube’daki Jet Sosyete kanalından izleyebilirler.✨????????