Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel’den merakı kabartan açıklama! Yeni adres şimdilik sır ama final bomba!

Gülse Birsel’den merakı kabartan açıklama! Yeni adres şimdilik sır ama final bomba!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz sezon Star TV’de yayına başlayan, sezon finalinin ardından yeni sezonda tv8’de devam eden Jet Sosyete, artık televizyon ekranlarında olmayacak!

Televizyongazetesi/Detay – Yarın (2 Mayıs) akşam yayınlanacak 39. son bölümüyle ekrana gelecek. Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Hasibe Eren gibi isimlerin oynadığı Jet Sosyete, artık başka bir platformda yayınlanacak.

İnternetteki adresi henüz belli değil. Netflix’in de adının geçtiği bir başka platformda yayınlanması bekleniyor.

Gülse Birsel, hem senaryosunu yazıp hem de Gizem karakterini oynadığı Jet Sosyete’nin yeni adresine merakı arttırırken, aynı zamanda final bölümüyle ilgili de ‘bomba’ ifadesini kullandı.

Birsel’in yaptığı yoruma bakılırsa, pek çok farklı gelişmenin yaşanacağı dizi, ekranlardan giderken hatıralarda yine keyifli bir iz bırakacak.

Dizinin son sürprizi ise sevilen şarkıcı Nilüfer olacak.

İşte Gülse Birsel’in sosyal medyadan yaptığı son açıklama:

Jet Sosyete şimdilik tatile giriyor, yeni sezonda yakında açıklayacağımız yeni adresimizde sosyetik hayatlarla hikayeye devam! ? O değil de Perşembe Nilüfer’li, nişanlı, ayrılmalı, evlenme teklifli bomba 39. bölüm! ?✨?@jetsosyete @niluferyumlu @bkmonline (Final @tv8 için, dizi başka bir platformda sürecek.?)

 

Gülse Birsel'den merakı kabartan açıklama! Yeni adres şimdilik sır ama final bomba! 7