Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, Erkenci Kuş’un 40. bölümüne beklentiyi iyice arttırmaya devam ediyor!

Can Yaman, Erkenci Kuş’un 40. bölümüne beklentiyi iyice arttırmaya devam ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 Mayıs Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan Erkenci Kuş dizisiyle ilgili beklenti giderek büyüyor!

Bu beklentinin büyümesindeki en büyük neden de Can Yaman! Dizinin senaristinin değişmesi ve yaz sezonunda da devam etmesi kararı alınınca, hikaye bambaşka bir yöne kaydırıldı!

Can ve Sanem ayrıldı ve Can gitti! 40. bölümde ise aradan geçen bir yıl sonrasını izlemeye başlayacağız.

Zaman atlaması yaşanacak dizide Can, tavuk kraliçesi Remide’nin çabalarıyla yeniden dönüyor. Babasının iflas ettiğini, ajansın kapandığını öğrenip dönmeye karar veriyor ve babası için döndüğünü söylüyor.

Bundan sonrasını ise yeni bölümde göreceğiz. Fakat Can Yaman, dizinin 40. bölüm çekimleri başladığından beri sosyal medya hesabından bölümle ilgili paylaşım yapmayacaklarını söyledi önce.

Can Yaman, Erkenci Kuş'un 40. bölümüne beklentiyi iyice arttırmaya devam ediyor! 8

Daha sonra çekimlerden fotoğraf çeken hayranlarına paylaşım yapmamaları ricalar etti. 40. bölümün çok özel bir bölüm olacağını sosyal medya hesabında yazıp durdu.

Son olarak da bugün dizinin 40. bölüm tanıtımı yayınladı.

Can Yaman’ın neden bu kadar titiz davrandığı ise fragmanlarla ortaya çıkmıştı.

Can Yaman, “Çok emek var, izlemeyen gözüme görünmesin gönül koyarım” mesajıyla birlikte 40. bölüm fragmanını paylaşmıştı. Dizinin yeni bölümünden 2. tanıtımı da yayınlayan Can Yaman, yine merakı arttıracak şekilde “40 geliyor, cumartesi büyük gün” yazdı.

Bakalım, gerçekten Erkenci Kuş’un 40. bölümü beklentileri karşılayabilecek mi? Zira Can Yaman bu kadar durumu büyütmeseydi, beklenti de büyümeyecekti!

İzleyip göreceğiz…

40 geliyor ?? Cumartesi büyük gün ?? #ErkenciKuş @startv

 

Can Yaman, Erkenci Kuş'un 40. bölümüne beklentiyi iyice arttırmaya devam ediyor! 9