Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülse Birsel’i Amerika’da heyecandan havalara uçuran müzikal!

Gülse Birsel’i Amerika’da heyecandan havalara uçuran müzikal!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, bir süre önce tatilden dönmüş ve internet platformunda yayınlanacak olan Jet Sosyete’nin yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili bilgi vermişti.

Daha sonra bir anda New York’ta ortaya çıkan Birsel, şu sıralar özel bir heyecan yaşıyor.

Bu heyecanının nedeni ise Amerika’da sahnelenen bir müzikal komedi.

Uzun yıllardır komedi dizileri yazan Gülse Birsel’i bu kadar etkileyen müzikal, instagram sayfasından paylaşmasıyla pek çok kişinin merakını cezbetti!

Takipçileri, Birsel’in açıklamalarına yazdıkları yorumlarda, kendilerinin de Tootsie isimli müzikali çok merak ettiklerini belirterek “Ne iyi yapıyorsunuz, biz de öğrenmiş oluyoruz” şeklinde yorumlar yapmaktalar.

Gülse Birsel, heyecanını kelimelere sığdırmakta zorlandığı şu açıklamayı yapmış instagram hesabından:

Çok başarısız bi illüzyon çalışmama eşlik eden belki son 10 yılda Amerika’da yapılmış en iyi müzikal komedi Tootsie’nin broşürü. “Aman bildiğimiz filmin adaptasyonu işte öf pöf” diye gidip şahane müzikler, Broadway’de Book of Mormon’dan beri özlediğimiz bomba gibi ve güncel bir komedi teksti, hatta temel hikayede sürprizlerle bile karşılaşmak. Baş tacısın @tootsiemusical . Yarın bir daha girip seyrederim seni! (Bu hesap müzikal blog’u gibi oluyorsa lütfen uyarınız çünkü daha çok oyuna gideceğim, kaptırır anlatırım hepsini.)

Gülse Birsel'i Amerika'da heyecandan havalara uçuran müzikal! 7