Ana sayfa Dizi Haberleri Gülseren Budayıcıoğlu’ndan yine gündemi sarsacak yeni ama çok sert bir dizi geliyor!

Gülseren Budayıcıoğlu’ndan yine gündemi sarsacak yeni ama çok sert bir dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -İstanbullu Gelin dizisinin yayınlandığı dönemde Gülseren Budayıcıoğlu ismi bu kadar öne çıkmamıştı. Budayıcıoğlu’nun hikayesinden uyarlanan dizi çok beğeni topladı. Ardından ise Doğduğun Ev Kaderindir projesi geldi ve dizi hayranları ünlü yazarın hikayelerine adeta tutuklu kalmaya başladı.

Geride bıraktığımız sezon ise üst üste gelen Gülseren Budayıcıoğlu hikayeleri izleyicileri adeta ekrana hapsetti. Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız dizileri ile devam eden ünlü yazarın hikayelerine şimdi bir yenisi daha ekleniyor… Reyting garantili hikayeler tek tek ekrana geliyor ve milyonlarca izleyici de birbirinden farklı diziler izleme keyfine varıyor.

Yeni sezonda yine aynı yazarın yine önemli bir eseri dizi olarak ekrandaki yerini alacak. Kral Kaybederse isimli kitaptan uyarlanan yeni dizide başrol için İbrahim Çelikkol’un ismi geçiyordu. Ancak ünlü oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova ile anlaşması tüm planları alt üst etti.

Yine OGM Pictures imzalı dizide Çelikkol dışında Kıvanç Tatlıtuğ’un ismi de geçiyor ama net bir durum olmadığını belirtelim. Büyük bir titizlikle hazırlanan Kral Kaybederse isimli dizide sert karakterler göreceksiniz. Bu karakterlere hayat verecek sert görünümlü isimlere ihtiyaç var.

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan yine gündemi sarsacak yeni ama çok sert bir dizi geliyor! 4

Sıra dışı psikolojik sorunların ortasında sert bir erkek başrol karakterine ihtiyaç duyuluyor. Böyle zorlu bir rolün altından kalkmak da herkese nasip olmaz. İşte bu yüzden başrol için ince elenip sık dokunuyor. Kenan isimli ana karakteri kimin oynayacağı yakında belli olacaktır.

Kadın başrol için Neslihan Atagül ismi de ortaya atılmıştı. Ancak bir gelişme olmadığını belirtelim… Kral Kaybederse isimli dizinin hikayesinde Kenan adında iyi görünümlü, narsisist ve vurdum duymaz bir adamın çocukluğundan bugüne karakterini şekillendiren şartlar anlatılacak.

Tüm kadınların etrafında pervane olduğu bu adam, yıkılmaz zannettiği egosunu bir anda yerle bir edilmiş halde buluyor. Ve çaresizliği onu bir psikiyatriste danışmaya sevk ediyor.