Ana sayfa Dizi Haberleri Güneşin Kızları’nda kötü bir kız var

Güneşin Kızları’nda kötü bir kız var

tarafından ker_def

Dizilerin yeni kötü kızı
‘Güneşin Kızları’nda Tuğçe’yi canlandıran İrem Helvacıoğlu, “Karakterimi seven kadar sevmeyen bir kitle de var. Yorumlar beni motive ediyor” dedi

MİLLİYET

– Aklınızda oyuncu olmak var mıydı?

Küçükken güzel sanatlara, performans gerektiren aktivitelere ilgim vardı. 11 yaşındayken izcilik grubuna katıldım. Ayrıca, tiyatro ekibine dahil oldum. Çeşitli oyunlar çıkardık ve ailelerimize gösteri yaptık. O anda, oyuncu olmaya karar verdim. Ailemin gözlerindeki ışıltı beni çok etkiledi.

– ‘Güneşin Kızları’nda canlandırdığınız Tuğçe karakterinden bahsedebilir misiniz?

Tuğçe, narsist bir karakter. Etrafındakileri yönlendirmeyi seven, çıkarları için insanları zor duruma sokabilecek biri. Güneş’in kızlarının gelmesiyle hırslanıyor. Selin’e ya da Nazlı’ya karşı duyduğu öfkenin temelinde hakimiyetini kaybetme korkusu var.

– Tuğçe’ye gelen tepkiler nasıl?

Sevilen bir karakter olmamakla birlikte, aynı zamanda izleyicinin ilgisini de çekiyor. Olayların gidişatında bazen karakterlerin birbirlerine yakınlaşmasını sağlarken, bazen de eline geçirdiği kozlarla ortalığı karıştırıyor.
– Sosyal medyadan gelen tepkiler nasıl?

Tuğçe’yi sevmeyen kadar seven bir kitle de var. Aldığım, hakaret boyutuna varmayan olumsuz yorumlar, beni motive ediyor. Bu yorumlar, Tuğçe’nin insanlara inandırıcı geldiğinin göstergesi.

– Sosyal medyada aktif misiniz?

Hesaplarım var ama, aktif bir kullanıcı değilim. Genellikle bilgi almak; arkadaşlarımla iletişim kurmak, gündemle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için kullanıyorum.

– Örnek aldığınız oyuncular var mı? Kiminle oynamak istersiniz?

Cate Blanchett’ın oyunculuğuna hayranım. Jennifer Lawrence’ı çok beğeniyorum. Şener Şen, Erkan Can, Ayşen Gruda ve Olgun Şimşek gibi isimlerle bir projede yer almayı isterim.

– Boş zamanlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz?

Arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Amatör anlamda resim yapıyorum. Bu aralar dans kursuna gitmek gibi bir planım da var.

– Spor yapıyor musunuz?

Aktif olarak haftanın üç günü pilates yapıyorum.

– Yeni projeleriniz var mı?

‘Güneşin Kızları’ dışında, değerlendirdiğimiz birkaç film senaryosu var. Bunun dışında tiyatroda oynamak istiyorum.