Ana sayfa Foto Galeri Güneşin Kızları’nın Nazlı’sı Burcu Özberk son dönemin en dikkat çeken ismi

Güneşin Kızları’nın Nazlı’sı Burcu Özberk son dönemin en dikkat çeken ismi

tarafından ker_def

burcuozberk

OYNADIĞI DİZİDE NAZLI ROLÜYLE EKRANA GELEN BURCU ÖZBERK OYUNCULUKTAN AŞKA GÜZELLİĞE KADAR HER ŞEYİ ANLATTI. “AYAKLARIM YERE HEP SAĞLAM BASAR!..”

Burcu Özberk: Her şeyde aşk olmalı… “Güneşin Kızları” dizisindeki Nazlı rolüyle ekrana gelen Burcu Özberk, Elele dergisinin bu ayki sayısına verdiği röportajda oyunculuktan aşka, güzelliğe kadar merak edilen her şeyi anlattı. Duygularından çok mantığıyla hareket etmeye çalıştığını söyleyen Özberk, “Ayaklarım yere hep sağlam basar” dedi.

* Oyunculuk nasıl başladı?

– 8-9 yaşlarındayken ablamla beraber evimizin otoparkında kendi kendimize oyunlar oynardık, sonraları bunlar skeçler halini aldı. Mahallede tanıdığımız herkesi toplamaya başladık seyirci olsun diye. Böylece oyun oynama içgüdüsünü daha da ileriye götürdük. Oyunculuğu sevdiğimi, ablamla oynadığım bu oyunlarda keşfettim.

* “Güneşin Kızları”na nasıl dahil oldunuz?

– “Muhteşem Yüzyıl”da oynadıktan sonra okulu bitirmek ve bu arada da tiyatro sahnesine çıkmak istedim. Her şeye ara verdim o sırada. Birkaç tane de proje vardı, bu hikaye çok ilgimi çekti, özellikle Nazlı karakteri. Seçmelere katıldım ve diziye dahil oldum.