Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Günlük hayatımda takıntım var! İrem Helvacıoğlu itiraf etti!

Günlük hayatımda takıntım var! İrem Helvacıoğlu itiraf etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Youtube’da Alp Kavasoğlu’nun sunduğu Makyaj Şehirde programının konuğu Sen Anlat Karadeniz dizisinin Nefes’i İrem Helvacıoğlu oldu. Ünlü oyuncu, günlük yaşamında kaş takıntısının olduğunu açıkladı.

Kaşlarının istediği şekilde olmaması durumunda kendini kötü hissettiğini, bulunduğu ortama adapte olamadığını ve herkesin sanki kaşlarına bakıyormuş gibi hissettiğini anlatan İrem Helvacıoğlu, kaşlarının kendisi için ciddi bir takıntı halini aldığına değindi.

“Yanlış bir şey yapıldığı zaman, mesela ben yuvarlamayı severim, kendimi daha iyi hissederim öyle olduğunda. Onu böyle, kavisli yaptığı zaman ondan çok rahatsız oluyorum. Allah’ım çok sert görünüyor şu anda diye… Ben kendimi öyle mutlu hissediyorum. O birazcık tepeye baktığı zaman sanki bu ben değilim gibi… Kendine aykırı makyaj yaparsın ve kendini öyle hissedersin ya… Acaba çok mu dikkat çekiyorum diye hissediyorum.”

Ünlü oyuncu, kırmızı ruj sürdüğünde de çok dikkat çektiği kaygısını taşıdığını, herkesin kendisine baktığını düşündüğünü anlattı ve “Dudaklarım çok mu büyük duruyor gibi şeyler düşünmeye başlıyorum” dedi.

Helvacıoğlu, bunların ortamda kendisine odaklanamama sorunu olarak dönüş yaptığını ifade etti.