Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de eleştirilere kulak tıkamanın faturası çıktı; 64. bölümde final yapacak!

Sen Anlat Karadeniz’de eleştirilere kulak tıkamanın faturası çıktı; 64. bölümde final yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – atv ekranında 3.sezonunu sürdürmekte olan Sen Anlat Karadeniz dizisi 24 Ocak 2018 tarihinde başlamış ve ilk sezonuyla fırtına gibi esmişti.İkinci sezona iyi başlayan dizi kadına şiddeti bir reyting unsuru olarak kullanmaya kalkınca, Nefes ve beraberindeki kadınların hikayesini tam olarak anlatamayınca ve dizideki kadın karakterleri mücadelelerinde hep başarısız olunca eleştiriler üst üste gelmişti.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin fanları bu durumu sosyal medyada sıklıkla dile getirdi. Hem yapımcı Osman Sınav hem de yapım firması Sinegraf’a çağrı üstüne çağrı yaptı.Ancak kimse onların sesini duymadı…

Dizinin 3. sezonu da bu eleştirilerle başladı. SAK Fanları Nefes’in hikayesinin üzerine yoğunlaşmasını beklediler ama bu da gerçekleşmedi. Hazan karakterine yönelik eleştiriler de arttı ama dizinin senaryosunda yönelim değişmeyince birçok izleyici de diziyi bırakmaya başladı. Reytinglerin iyice düşmesinin ardından da final kararı geldi.

Milliyet Cadde’den Ali Eyüboğlu, dizinin 64. bölümle birlikte final yapacağını açıkladı. Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Sen Anlat Karadeniz toplam 4 bölüm daha ekranda yer alacak. Final kararı da kimseyi şaşırtmadı.