Ana sayfa Dizi Haberleri Gürkan Uygun konuştu, meraklar arttı! Payitaht Abdülhamid sürprizleri neler?

Gürkan Uygun konuştu, meraklar arttı! Payitaht Abdülhamid sürprizleri neler?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında 3 sezon boyunca beğeniyle izlenen Payitaht Abdülhamid dizisinde, şu aralar 4. sezon için yoğun tempoda çalışmalar yapılıyor.

Bülent İnal, Özlem Conker, Hülya Darcan’ın başrollerinde yer aldığı diziye geçtiğimiz sezon Gürkan Uygun, Başak Daşman,Güven Kıraç, Sedef Avcı gibi önemli isimler katılmıştı.

Yeni karakterleri ile 3. sezonunu da başarıyla tamamlayan Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni sezonunda da oyuncu transferleri dikkat çekti.

Dizinin 4. sezonu öncesinde Devrim Yakut, Ceyhun Mengiroğlu ve Gülsim Ali İlhan kadroya katılan yeni isimler oldu.

4. sezon için senaryo konusunda da önemli değişiklikler olacağı mesajını Bülent İnal verdi. Dün dizinin sosyal medya hesabından paylaşılan videoda Bülent İnal, ” Yeni hikayemiz, çok güzel bir senaryomuz var. Bizim için de çok sürpriz hikayeler vardı içinde, eminim siz de çok seveceksiniz” diyerek senaryo konusundaki yeniliklere gönderme yaptı.

Gürkan Uygun konuştu, meraklar arttı! Payitaht Abdülhamid sürprizleri neler? 7

Bugün ise dizide Halil Halid karakterini canlandıran Gürkan Uygun, setten mesaj yolladı.

Payitaht Abdülhamid dizisinin sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda Gürkan Uygun da 4. sezonun sürprizlerle geçeceğini belirterek heyecanı yükseltiyor.

İşte Gürkan Uygun’un mesajı: “Sevgili Payitaht izleyicileri. Yeni sezon çekimlerine başladık biz. Yeni sezonda büyük sürprizlerle sizinle buluşmak için gün sayıyoruz. Çok yakında görüşmek üzere….”