Ana sayfa Dizi Fragmanları Güvercin 3.bölüm fragmanı izle; Bedir vuruldu, Ökkeş kaçtı; yeni bölüm bomba gibi!

Güvercin 3.bölüm fragmanı izle; Bedir vuruldu, Ökkeş kaçtı; yeni bölüm bomba gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşan Güvercin dizisinin 2.bölümü 1 Aralık akşamı izleyicilerle buluştu.Zülüf ve Kenan ile Müslüm ve Nefise evlendi. Ancak Ökkeş, düğün devam ederken silahını çıkarttı ve hiç düşünmeden Bedir’i vurdu. Büyük heyecana sahne olan 2. bölümün ardından 3. bölümde neler olacağı merak konusu.

Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Osman Albayrak, Genco Özak, Toprak Sağlam ve Eslem Akar gibi isimleri bünyesinde buluşturan Güvercin dizisi, çok etkileyici bir yapım olduğunu gösterdi.

3. bölüm fragmanı yayınlandı. Zülüf’ün gelinliğine babası Bedir’in kanı bulaştı.Görüntülere göre Bedir öldü ama ters köşe bir durum yaşanır mı bilinmez? Kevsa ve Celil, Ökkeş’i kaçması için ikna etti. Zülüf baba evine üzerindeki kanlı gelinlikle döndü ve Cibranoğlu konağına gitmeyi kabul etmiyor.

Kenan ise Ökkeş’i adalete teslim etmeyi planlıyor. Kenan’ın Kevsa’nın oğlu olmadığı da 2. bölümde ortaya çıktı. Güvercin 3. bölümüyle de bomba gibi geliyor.

İşte 3. bölüm fragmanı: