Ana sayfa Dizi Haberleri Güvercin dizisi ortalarda yok, bir şok daha geldi!

Güvercin dizisi ortalarda yok, bir şok daha geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Güvercin dizisi geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Ancak dizinin 14.bölümünün hazır olduğu biliniyordu. Ayrıca 14.bölümden fragmanlar da birbiri ardına paylaşılmıştı. Star TV, son dakika kararıyla Güvercin dizisini 22 Mart Pazar akşamı ekrana getirmekten vazgeçti.

Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar ve Nursel Köse’nin başrollerinde yer alan dizi en son 15 Mart Pazar akşamı 13. bölümüyle yayınlandı. Dizinin geçen hafta ekrana gelmemesinin sebebi olarak reklam gelirlerinin azlığı gösteriliyor.

Birçok Güvercin dizisi hayranı 13.bölümde Ökkeş’in bıçaklandığına şahit olmuş, İsmihan’ın bebek geleceğini zannedip sevincin ortak olmuş, Kenan’ın annesi toprağa verişinin üzüntüsünü yaşamıştı. Ancak bu bölümden sonra geçen hafta beklenen 14. bölüm yayınlanmadı. Bu hafta yeni bölümün yayınlanacağını düşünen Güvercin dizisi hayranları, yine büyük bir şok yaşayacak.

Star TV’nin 30 Mart Pazar günü yayın akışında saat 20.00’de Güvercin dizisi değil, yerli sinema filmi gözüküyor. Reytingleri beklentilerin altında kalsa da yine de hatırı sayılır bir izleyicisi bulunan Güvercin dizisinin 2 hafta üst üst 14.bölümü hazır olmasına rağmen yayınlanmaması izleyicileri bir hayli üzecek.

Yapılan değerlendirmeler reklamların azlığı nedeniyle kanalların düşük gelir elde ettikleri bir dönemde dizilerin yeni bölümlerini yayınlamak istemedikleri şeklinde…