Ana sayfa Dizi Haberleri Tutunamayanlar, Benim Adım Melek, Payitaht Abdülhamid, Kalk Gidelim, Şampiyon dizileri için harika gelişme!

Tutunamayanlar, Benim Adım Melek, Payitaht Abdülhamid, Kalk Gidelim, Şampiyon dizileri için harika gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 dizileri gelecek haftaya hazırlanıyor… Koronavirüs salgını nedeniyle duran birçok dizi seti var. Eşkıya Dünyay Hükümdar Olmaz gibi belirli sınırlamalarla başlayan setler de var. Ancak dikkat çeken asıl gelişme TRT1 ekranında 30 Mart Pazartesi ile 5 Nisan Cuma günleri arasında dizi izleyicileri için müjde var.

Prime-time’da yayınlanan; 31 Mart Salı akşamı Tutunamayanlar, 1 Nisan Çarşamba günü Benim Adım Melek, 3 Nisan Cuma günü Payitaht Abdülhamid, 4 Nisan Cumartesi Kalk Gidelim ve 5 Nisan Pazar günü Şampiyon dizilerinin yeni bölümleri ekrana gelecek.

TRT1’in kurumsal kararı neticesinde geçen hafta tüm dizilerde 2 haftalık tatil süresi başlamıştı. Bu haftanın bitimine kadar da tatil devam ediyor.Bir uzatma gelecek mi henüz net bir bilgi yok.

Ancak TRT1’in yayın akışında gelecek hafta için tüm dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanması planlamaya dahil edildi. Yani gelecek hafta için bir stok sorunu yok.

30 Mayıs -5 Nisan haftasında diğer kanallarda hangi diziler yayınlanacak, hangileri yerini başka yapımlara terk edecek bu da merakla bekleniyor.