Ana sayfa Dizi Haberleri Güvercin dizisinde büyük hata! Senaristler tehlikeli bir işe adım attı!

Güvercin dizisinde büyük hata! Senaristler tehlikeli bir işe adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Güvercin dizisi çok tehlikeli sularda yüzüyor Star TV ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Güvercin dizisinde Mehmet Ali Nuroğlu ile Almila Ada başrollerde yer alıyor. Menderes Samancılar, Nursel Köse, Genco Özak gibi isimlerin yer aldığı dizinin 9 bölümü geride kaldı.

Senaryonun çok hızlı akması dizinin hayranlarını çok mutlu ediyor… Her bölümü aksiyon ve heyecan dolu olan Güvercin dizisinde 10.bölümde yaşanacak bir olay ise izleyicilerin ağızlarını açık bırakacak. 10.bölüm fragmanı paylaşıldı. Bestemsu Özdemir’in İpek karakteri ile diziye katılmasından sonra olaylar farklılaşmaya başladı.

İpek, Zülüf’e Kenan’ın bir katil olduğunu ve bu yüzden de hapse girdiğini açıklıyor. İpek, ayrıca Kenan’a da Zülüf’e gerçekleri anlattığını söylüyor. Güvercin dizisi artık bu saatten sonra bambaşka bir rotaya doğru yol alıyor.

İzleyicilerin en çok güvendiği dağa kar yağdı adeta.Dizinin en başından bugüne Kenan karakteri oturmuş kişiliği, uzlaşmacı yanları ve arka planda düzgün birisi olarak sunulmuştu. Şimdi ise bir katil olarak damgalanıyor. İzleyiciler için Kenan, dizinin sürükleyen ismi. Yani bu karakter inandırıcılığını yitirir ise Güvercin dizisinin kolu,kanadı kırılır.

Naif Kenan gitti, Katil Kenan geldi… Tabii ki yaşanan olayların detayını da görmek lazım ama Kenan’ın kötü bir adam olarak tasvir edilmeye başlaması izleyicinin de dizi ile olan bağını yavaş yavaş sorgulatacaktır.

İşte Güvercin dizisinin 16 Şubat Pazar günü yayınlanacak olan 10.bölümünden ilk görüntüler: