Ana sayfa Dizi Fragmanları Güvercin dizisinde büyük şok, başrol oyuncusu ayrıldı!

Güvercin dizisinde büyük şok, başrol oyuncusu ayrıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her hafta büyük olayların yaşandığı, senaryosunun hızına yetişilmeyen Güvercin dizisinde, başarının altında da bu faktör yatıyor. Her yeni bölümde dizide bilinmeyen, tahmin edilmeyen bir olay patlıyor. Pazar akşamları Star TV’de yayınlanan Güvercin dizisinin bu özelliği reytinglerde Savaşçı’dan sonra en çok izlenen dizi olmasını ve reytinglerinin de yüksek gelmesini sağlıyor.

Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada’yı buluşturan dizinin 10.bölümünde izleyicileri büyük bir şok bekliyor. İsmi başrolde yazan Eslem Akar’ın canlandırdığı Nefise karakteri diziye veda ediyor. Berke Üsdiken’in canlandırdığı Nefise eşinin ölümüyle şoke oluyor. Nefise’yi vuran ise Müslüm’ün annesi yani Nefise’nin kayınvalidesi Zeliha…

Güvercin dizisinde büyük şok, başrol oyuncusu ayrıldı! 7

Celil ile Kasım arasında yaşanan silahla tehdit anlarında araya giren Zeliha’nın dokunmasıyla yön değiştiren silah Nefise’yi vurdu. Zeliha hapse giderken, Nefise ise yaşamını yitirdi. Müslüm sadece eşini değil hayatının da artık bittiğini düşünüyor.

Bedir’den sonra Zeliha da Cibranoğulları’ndan bir kişiyi öldürmüş oldu. İşte bu duruma Kevsa hanımın ve Ökkeş’in nasıl karşılık vereceği, ayrıca Zülüf ile Kenan’ın aşkının nasıl ilerleyeceği merak konusu oldu.

Güvercin 10. bölümden 2. fragmanı videoda bulabilirsiniz: