Ana sayfa Dizi Fragmanları Güvercin dizisinde dananın kuyruğu asıl şimdi kopuyor!

Güvercin dizisinde dananın kuyruğu asıl şimdi kopuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güvercin dizisi 7.yeni bölümü ile 19 Ocak Pazar günü ekrandaki yerini alacak. Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Nursel Köse ve Menderes Samancılar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin çekimlerine Gaziantep’te devam ediliyor. Dizinin kadrosuna 8.bölüm itibariyle 2 ünlü isim katılacak.

Bunlardan birisi Sen Anlat Karadeniz dizisinde Fikret Deliçay karakterine hayat veren Erdal Cindoruk oldu. Cindoruk, dizide Gaffur karakterini canlandıracak. Diğer oyuncu ise Ege’nin Hamsisi dizisinde Zeynep olarak izlediğimiz Bestemsu Özdemir. Özdemir de dizide İpek karakterini oynayacak.Her iki oyuncu da 8. bölümden itibaren yapımda yerini alacak.

Kenan’ın Bedir’in katil olmama ihtimali üzerinden annesi Kevsa ile yaşayacağı gerilimin sonrasında neler olacağı merak ediliyor. Ayrıca Kenan, gerçek annesinin de Kevsa olmadığını öğreniyor. Tüm bu yaşananların Cibranoğlulları’nın bir komplosu olduğu gerçeğine hızla yaklaşan Kenan, aynı zamanda eşi Zülüf’ün de kalbine girmeyi sürdürüyor. Ayrıca Ökkeş de Kenan’ın öz ağabeyi olmadığı gerçeğini de öğrenecek. Kenan ve Zülüf aşkı da dallanıp budaklanacak.

Güvercin dizisinin 6. bölümü 29 Aralık tarihinde ekrana gelmişti. Peki son bölümde neler yaşanmıştı? Zülüf, babasının suçlu oluğuna inanmıyor

Altınların Bedir’in evinde çıkması, Kevsa’nın Bedir’i suçlaması için bulunmaz fırsat olmuştur. Bedir on beş yıl sonra bir kez daha hırsız ve katil damgası yemiştir. Kevsa, Nefise ve Kenan’ı Bedir’in suçlu olamayacağına inandıkları için suçlar. Kasım ve Celil’in ise aklı iyice karışmıştır. İkisinin de kayıp olan altınların buraya nasıl geldiği konusunda hiçbir fikri yoktur ve birbirlerinden şüphelenmektedirler.

Zülüf, babasının suçsuz olduğunu söylemesi, kendisini savunması için yalvarsa da Bedir suçlamalar karşısında tek bir söz söylemez. Bedir’in susmasının bir nedeni vardır ve bunu da kimse bilmemektedir. Fakat Bedir’in evine altınları koyan kişi geride tam da istediği gibi aklı karışık, dağılmaya yüz tutmuş, içlerinde binlerce şüphe dolanan bir Kavvi ailesi bırakmıştır.