Ana sayfa Dizi Haberleri Güvercin dizisinde her şey ortaya çıkıyor, izleyici final endişesi yaşıyor!

Güvercin dizisinde her şey ortaya çıkıyor, izleyici final endişesi yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Güvercin dizisi, hikayesiyle ve oyunculuk performansı ile adından söz ettiren yapımlardan… Güvercin, 8.bölümü ile 2 Şubat Pazar akşamı izleyicisi ile buluştu. Ancak yapımda can sıkıcı bir durum var.

Hikayenin akışı gayet iyi, ancak bazı noktalar var ki izleyiciler telaşlanmaya başladı.İki önemli noktayı dikkatinize sunuyoruz. Olayların hızlı şekilde akması ve gerçeklerin ortaya çıkmaya başlaması dizinin ilerleyen bölümlerinde heyecanın nasıl yüksek tutulacağının sorgulanmasına yol açtı. Kimi izleyiciler de acaba bu hızlı akış bir finale doğru gider mi endişesi de taşıyor.

Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada’yı başrolde buluşturan dizide Kenan ve Zülüf aşkını bekleyen izleyiciler çok.9.bölüm fragmanında Zülüf’ten kıskançlık belirtilerinin gelmesini de iyi karşılandı. Ancak Kenan’ın geçmişi meselesi var ki, herkesin kafasını kurcalıyor.

Güvercin izleyicileri Kenan’ı iyi bir adam olarak bildi, şimdi senaryoda geçmişi kötülüklerle dolu birisi haline dönüştürülmesini de istemiyor. Bir de Bestemsu Özdemir’in İpek karakteri ile diziye gelmesi de kafaları kurcaladı. İpek, Kenan’ın eski aşkı ve aralarında yaşanan her ne ise pek de iyi konular değil..

Hem Kenan’ın kötü birisi olma durumu hem de İpek’e yeniden aşık olup Zülüf’ü bırakma durumu yaşanır mı, işte izleyiciler bu konudan endişe ediyor.