Ana sayfa Dizi Haberleri Güvercin dizisinde koronavirüs büyük değişikliğe sebep oldu!

Güvercin dizisinde koronavirüs büyük değişikliğe sebep oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güvercin dizisi pandemi nedeniyle yarıda kalan yapımlardan birisiydi… Eldeki 2 stok bölüme rağmen Star TV, Mart ayında diziyi yayınlamayı durdurdu. Zaten 16. bölüm ile birlikte de final kararı alınmıştı. İlk 13 bölümü ilgi gören yapım, reytinglerinin düşük gelmeye başlaması ile kanalın gözünden düştü.

Güvercin, diğer birçok dizi gibi ekrandan silinip gitti derken, Star TV, hayranların beklemediği bir karar verdi. Güvercin dizisinin final bölümü çekilecek ve eldeki 3 bölüm yayınlanılarak yapım sona erecek. İşte bu nedenle de ekip 16. final bölümünün çekimleri için toplandı.

Güvercin dizisine sonradan katılan isimlerden birisi de Bestemsu Özdemir idi. Ünlü oyuncu, tv100’ün Magazin Hattı programına dizi hakkında açıklamada bulundu.

Çekimler için Gaziantep yerine Ürgüp’te toplandıklarını anlatan Bestemsu Özdemir, “Zaten final çekeceğiz, Güvercin bitmedi. 6 gün 7 gün yokum. Ürgüp’te çekeceğiz. Antep’te vaka sayısı fazla. Yapımcımız sağ olsun onların hepsini öngörerek bizi organize etmişler” diye konuştu.

Güvercin dizisinden sonra ise ünlü oyuncu tiyatro çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Sağlık sorunları yaşamaya başlayan oyuncu, spor yaparak bunlardan kurtulmak istiyor.

Spora başlamak için arkadaşları ile bir araya gelen oyuncu, “Birazcık kilo alabilirim, kas da alsam daha sağlıklı. Sağlıklı olmak için aslında” diye konuştu. Ünlü oyuncu, sahillerin çok kalabalık olması ve pandemi tehlikesi nedeniyle yürüyüş yapamamaktan da şikayet etti.