Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyadaki yorumlar Tayanç Ayaydın’ın umurunda değil!

Sosyal medyadaki yorumlar Tayanç Ayaydın’ın umurunda değil!

tarafından ker_def

Yeni Hayat dizisinde Timur karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Tayanç Ayaydın, yer aldığı tüm yapımlarda olduğu gibi yine farkını sergiliyor. Başarılı performansıyla göz dolduran oyuncu, magazinden uzak yaşaması ve sosyal medyada da görünmemesi ile biliniyor.

Yeni Hayat dizisinde kötü bir karaktere başarıyla hayat veren oyuncu, Posta gazetesine yaptığı açıklamada sosyal medya ile pek de ilgisinin olmadığını söyledi. Günümüzde birçok oynucu için sosyal medya vazgeçilmez bir tanıtım aracı.

Ancak Tayanç Ayaydın için, bu mecranın çok da büyük önemi yok. “Sosyal medyada hakkınızda yazılanları okuyor musunuz?” şeklindeki bir soruya ünlü oyuncunun verdiği yanıt, böyle de olunabiliyormuş dedirtiyor.

İşte Tayanç Ayaydın’ın sözleri: “Sosyal medyadaki o tip forumları çok okumuyorum, zaten sosyal medyayı aktif şekilde kullanan biri de değilim. Hatta yakınlarım bu konuda eleştirir beni. Hakkımda kimin yazdığı çok önemli. Yakın çevremin ve dostlarımın eleştirilerini her zaman dikkate alırım. Eşim mesela, en acımasız eleştirmenlerimden biridir. Her zaman yeni bir perspektif getirir, farklı bir noktaya işaret eder. Ondan her şeyi duymaya, her zaman hazırım. Bu da insanı geliştiriyor. Neticede birine sürekli “Çok iyiydin, harikaydın” demek kimseyi ileriye taşımaz.”