Ana sayfa Dizi Haberleri Güvercin dizisinde Nursel Köse yine aynı kaderi yaşadı!

Güvercin dizisinde Nursel Köse yine aynı kaderi yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star TV ekranında Pazar akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Güvercin dizisinin 8. bölümünden 2.fragman yayınlandı. Dizide her geçen hafta olaylar daha da çetrefilleşiyor, her hafta heyecan dalgası yükselerek artıyor.

Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada,Mederes Samancılar ve Nursel Köse’nin başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler izleyicilerle buluştu.

Kenan artık ipleri eline alıyor. Bunca yıl kaybolması istenen gerçek annesini artık konağa yerleştirecek. Kevsa Cibranoğlu’na yine kötülüklerinin cezasını çekmek kalıyor.

Kötü kadın rolleri ile farklı dizilerde aynı kaderi yaşayan Nursel Köse, yine kötülükleriyle başını derde soktu ve yine entrikalarıyla başına iş açtı.

Kvsa Civranoğlu’nu yani yıllarca annesi bildiği kadını konaktan kovan Kenan, çok sert kararlarıyla başına büyük iş açmaya da başlayacak. Ökkeş ile Kenan savaşı artık kaçınılmaz.Neler olacağı merak konusu… Ayrıca dizi her yeni hafta daha da güzelleşiyor. İzleyiciler de aynı fikirde ve Güvercin dizisi için ilgiyi yüksek tutmak çok önemli bir başarı…

İşte Güvercin dizisinin 8. bölümden 2. fragmanı: