Ana sayfa Dizi Haberleri Güvercin dizisinden yeni bir Sen Anlat Karadeniz vakası mı çıkacak?

Güvercin dizisinden yeni bir Sen Anlat Karadeniz vakası mı çıkacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gaziantep’te çekimlerine devam edilen Güvercin dizisi 7. bölümü ile 19 Ocak Pazar akşamı ekrandaki yerini aldı. Olayların çok hızlı bir şekilde akış sergilediği, adeta karakterlerin derinlerine inildikçe farklı yönlerinin ortaya çıktığı bölümlere hazır olun.

Özellikle de Mehmet Ali Nuroğlu’nun canlandırdığı Kenan Cibranoğlu karakterinin geçmişine yönelik karanlık yönlerden ilk kez 8. bölümde bahsedilecek. İşte bu durum izleyicileri bir hayli rahatsız etti.

Dizinin 8. bölümüne iki yeni oyuncu katılıyor. Bunlardan birisi Sen Anlat Karadeniz dizisinde Fikret Deliçay karakterine hayat veren Erdal Cindoruk… Gaffur karakterine hayat veren Cindoruk, 8.bölümde ilk kez dizide kendini gösterecek.

Diğer oyuncu ise Ege’nin Hamsisi dizisindeki Zeynep’e hayat veren Bestemsu Özdemir oldu. İpek karakterine hayat veren oyuncu, diziye gelişiyle birlikte büyük bir sır perdesini de aralayacak.

Kenan’ın geçmişini bilen tek isim İpek… Peki Kenan’ın geçmişinde ne var? Güvercin dizisinin 8. bölümünde bu ima yapılınca izleyiciler de bir hayli endişelendi. Acaba Kenan’ın içinden Sen Anlat Karadeniz’deki gibi bir Vedat mı çıkacak? sorusu sorulmaya başlandı.

Birçok izleyici de anlayışlı, kibar ve uygar birisi olarak kendini gösteren Kenan’ın karanlık yüzleri olan birisi şeklinde gösterilmesinden duyduğu rahatsızlığı yorumlarda belirtti.

“Kenan’ı lütfen bozmayın” diyerek senaristlere çağrıda bulunan Güvercin hayranları, bu karakterin geçmişinden neler ortaya çıkacağını heyecan ve merakla bekliyor.

Şayet Kenan şu ana kadar gösterilenden çok farklı birisi gibi resmedilir ise bunun dizinin geleceğine yönelik nasıl bir etkisi olacağı da iyi hesaplanmalı.

Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Nursel Köse ve Menderes Samancılar’ın başrollerinde yer aldığı Güvercin dizisinin 8. bölümü 26 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak ve heyecan fırtınası şeklinde geçecek. İşte 8. bölüm fragmanı: