Ana sayfa Dizi İzle Güz Masalı 30 Ağustos Pazar 15. bölümde Janvi, Viraj’ın karanlık yüzü ile tanışır

Güz Masalı 30 Ağustos Pazar 15. bölümde Janvi, Viraj’ın karanlık yüzü ile tanışır

tarafından ker_def

Güz Masalı dizisinin 30 Ağustos Pazar günü yayınlanacak olan 15. bölümde neler yaşanacağının detayları ortaya çıktı. Janvi, Viraj’ın karanlık yüzün ile tanışacak. Dizinin yeni bölümünden detayları haberimizde bulabilirsiniz.

‘Güz Masalı’nda bugün Viraj, Janvi evde yokken dilsiz hizmetçiye anne diye hitap etmeye başlar. Viraj, hizmetçi kadının gerçek annesi olduğunu neden gizliyor?

Viraj’ın, evinde hizmetçi olarak çalışan kadının gerçek annesi olduğu ortaya çıkar. Janvi’nin bu durumdan haberi yoktur. O evde yokken annesi ile konuşan Viraj, annesinin evlatlık belgelerinin olduğu dosyayı neden sakladığını öğrenmeye çalışır. Yıllar önce susmasını emrettiği annesine bu defa da konuşması için baskı yapar.

Viraj’ın zorlaması ile konuşan kadın, dosyayı bilerek babaanneye verdiğini ve Janvi’nin gerçekleri öğrenmeye hakkı olduğunu söyler. Annesi, Viraj’ı ancak Janvi’nin sevgisinin iyileştireceğine inanır. Viraj ile annesinin konuşmalarını duyan Janvi, onun işkencelerinden kurtulmayı başarabilecek mi?

Hayal kırıklığı ve acının hikâyesi ‘Güz Masalı’ her gün 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Künye:

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava

Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan

Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur

Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal

Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran.