Ana sayfa Dizi Haberleri Güzel bir sürpriz geliyor! Masumlar Apartmanı yeni bölümde Gülben yine çok güldürecek!

Güzel bir sürpriz geliyor! Masumlar Apartmanı yeni bölümde Gülben yine çok güldürecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu akşam 31. bölümü yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı dizisinde yine izleyenleri hem güldürecek hem de hüzünlendirecek sahneler yaşanacak. TRT1’de ekrana gelen ve başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın rol aldıkları dizide yeni gelişmeler var.

Naci’yi kazan dairesine, sırf onu tedaviye ikna etmek için kapattığı anlaşılan Han’ın gözünden kaçan bir yardım çığlığı adresini bulacak mı merak konusu!

Han’ın getirdiği tabağı yıkarken içinden kağıdı bulan Safiye’nin Naci’yi tutsak tutulduğu yerde bulup bulamayacağı belli olacak yeni bölümde.

Bu arada Gülben’in Anıl ile hastalıklı ruh halleri izleyenleri de üzecek bir gelişme. Anıl ve Gülben’in sahneleri, dizinin gergin anlarından birisi.

İçten içe iyice çöken Gülben’in sinir krizi geçirdiği anlar da yine çok konuşturacak. Bu arada bir başka gelişme de Safiye ve İnci arasında yaşanacak. Safiye, içini İnci’ye dökerken onunla dertleştiği sahneler de dikkat çekiyor.

Bu arada Gülben’in Esat ile gördüğü hayaller de Masumlar Apartmanı’nın kasvetli havası içinde eğlenceli bir bölüm oluşturuyor. Yine benzer bir sahnenin geldiğini de Merve Dizdar’ın paylaşımıyla gördü takipçileri.

Güzel bir sürpriz geliyor! Masumlar Apartmanı yeni bölümde Gülben yine çok güldürecek! 8

Dizdar ve Uğur Uzunel’in masallardaki gibi giyindikleri setten pozları, eğlenceli sahnelerin izleyenleri beklediğini de göstermekte.

Güzel bir sürpriz geliyor! Masumlar Apartmanı yeni bölümde Gülben yine çok güldürecek! 9

Ayrıca dizinin yeni bölümünden bir de ön izleme yayınlandı… İşte ailenin kahvaltıdaki ilginç tartışmaları…