Ana sayfa Dizi Haberleri Güzel Köylü ve Hanım Köylü dizilerinin yaratıcısından Ege’nin Hamsisi geliyor!

Güzel Köylü ve Hanım Köylü dizilerinin yaratıcısından Ege’nin Hamsisi geliyor!

tarafından ker_def

Güzel Köylü ve Hanım Köylü isimli dizilerle ustalığını sergileyen ünlü yönetmen Mustafa Şevki Doğan, bu sefer eşi Bahar hanım ile birlikte yeni bir dizi daha yazdı.

Ege’nin Hamsisi dizisinin Karadeniz bölgesindeki çekimlerinin tamamlanmasının ardından set İzmir Seferihisar’da Sığacık bölgesine taşındı.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, yeni yaz dizisi Ege’nin Hamsisi hakkında detaylı yazı kaleme aldı.

MUSTAFA ŞEVKİ DOĞAN YİNE FARKINI GÖSTERDİ

Güzel Köylü ve Hanım Köylü dizilerinin yaratıcısından Ege'nin Hamsisi geliyor! 7
Dizi sektörünün proje adamı Mustafa Şevki Doğan, yine gösterdi farkını… Senaryosunu eşi Bahar Filiz Ekinci’yle birlikte yazdığı ‘Güzel Köylü’ ve ‘Hanım Köylü’ dizilerini, Muğla’da çeken ünlü yönetmen, yeni işi ‘Ege’nin Hamsisi’ için yine Ege’yi seçti. Ama bu kez İzmir’in çok sevdiğim Seferihisar ilçesinin Sığacık bölgesini tercih etti.

Ege’de çektiği dizilerde insanlara doğa, çocuklara hayvan sevgisi aşılamayı hedefleyen Doğan’ın, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındık ve Güneysu ilçelerinde başlayıp, Sığacık’ta devam eden çekimlerinden gelen fotoğraflara baktım. Asuman Dabak’ın yanından ayırmadığı bir kaz var. İnatçı Karadeniz kadını Fikret Gerginlioğlu, kaza, kendisini terk eden nişanlısı Nuri’nin adını verdi.

Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in yapımcılığını üstlendiği temmuz ayında TRT 1’de başlayacak dizinin, kalabalık bir oyuncu kadrosu var:

İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Utku Ateş, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Ali Akdal, Buse Meral, Celal Öztürk, Büşra Şenol, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal.