Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan için aşk ne ifade ediyor?

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan için aşk ne ifade ediyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranlara en son Star TV’de yayınlanan Ada Masalı isimli romantik komedi türündeki diziyle gelen Ayça Ayşin Turan, 2021 yılı Aralık ayında ekrana veda eden projesinin ardından bir yıldır ekranda yok.

Bu süreçte dijital platform Netfix için bir film çeken, reklam filmlerinde yer alan oyuncu sık sık sosyal medya paylaşımları vasıtasıyla hayranlarıyla hasret gideriyor.

Elele Dergisi’nin Aralık ayı sayısına kapak olan oyuncu dergiye birbirinden çarpıcı pozlar verdi ve samimi açıklamalarda bulundu.

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan için aşk ne ifade ediyor? 8

Ayça Ayşin Turan dergiye verdiği röportajda, yaş aldıkça farkındalığının arttığını ve kendini daha iyi tanıdığını söyledi. İşkolik bir kadın olduğunu belirten güzel oyuncu, “Hırslar ve egolarla çok karşılaştım dersem yalan olur. Hayalini kurduğum bu yola çıkarken popülerlikten dolayı yaşayabileceklerime kendimi hazırladım” dedi.

Geçtiğimiz Ekim ayında 30’lı yaşlarına basan oyuncu yeni yaşıyla ilgili de, “Hep duyardım ‘Bir kadın 30’una geldiği zaman değişir ve her şeyi daha net görür’ diye. Gerçekten de öyleymiş. Yeniden doğmuş gibi hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan için aşk ne ifade ediyor? 9

Hayatında bazı zor dönemler yaşadığını belirten Ayça Ayşin Turan, “Benim de düştüğüm zamanlar oldu, ama yol uzun ve yürümem gereken daha çok mesafe var” ifadelerini kullandı. Yalnızlıkla ilgili konuşan Turan, “Deneyimleri avantaja çevirerek, kalabalığın içinde istediğim zaman yalnız kalmayı başarabilenlerdenim. Aileme, işime, sevdiklerime aşkla bağlıyım. Aşk böyle bir kavram benim için” şeklinde konuştu.