Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk hem işte hem de aşkta kazanıyor!..

Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk hem işte hem de aşkta kazanıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay–Kurt Seyit ve Şura dizisindeki ‘Ayşe’ karakteri ile hatırlanan, esas çıkışını ise Kara Sevda dizisinde canlandırdığı ‘Asu’ karakteriyle yapan Melisa Aslı Pamuk en son Çarpışma dizisinde ‘Cemre’ karakterini canlandırdı.

Oyuncunun baş rolünde yer aldığı Hayaller ve Hayatlar dizisi ise geçtiğimiz haftadan itibaren Bein Connect’de izleyiciyle buluştu.

Güzel oyuncu rol aldığı yapımların yanı sıra, bir giyim firmasıyla da reklam anlaşmasına imza attı. Bir giyim markasının yüzü olan oyuncu, 2 milyon lira karşılığındaki reklam anlaşması için kamera karşısına geçti. Pamuk’un reklam filmi önümüzdeki haftalarda yayınlanacak.

Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk hem işte hem de aşkta kazanıyor!.. 8

Ünlü oyuncu, hem iş hayatında hem de özel hayatında kazanan oyuncular arasında yer alıyor. Projeleriyle gündemde olan Melisa Aslı Pamuk’un uzun süredir devam eden bir birlikteliği var.

Bir yıla yakın bir süredir meslektaşı Mustafa Mert Koç ile aşk yaşayan oyuncunun, geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı attığı ve sevgilisiyle birlikte yaşamaya başladığı haberleri magazin basınında yer almıştı.

Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk hem işte hem de aşkta kazanıyor!.. 9

İlişkisini gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren Melisa Aslı Pamuk, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kural bozup instagram hesabından, erkek arkadaşı Mustafa Mert Koç ile birlikte fotoğraflarını paylaşmıştı.

Hayranları tarafından birbirine çok yakıştırılan oyuncu çiftin fotoğrafları da sosyal medyada yoğun ilgi gördü.