Ana sayfa Dizi Haberleri Güzelim arabayı parça parça ettiler! Ufak Tefek Cinayetler’de krize giren Kerim, şoka uğrattı!

Güzelim arabayı parça parça ettiler! Ufak Tefek Cinayetler’de krize giren Kerim, şoka uğrattı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Dün akşam 35. bölümüyle ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisinde, Merve’nin Kerim’i sinir etmek için yıllar sonra ortaya çıkarttığı kırmızı üstü açık spor araba, dizi için parça parça edildi!

Kerim’in Sarmaşık’tan gitmesi için sitenin sakinleriyle söz birliği yapan Merve, önce helikopter pisti isteyen Kerim’in önünü kesmeye çalıştı. Bir şekilde pisti yaptırmaya başlayan Kerim’i bu kez iki köpeğiyle vurmaya çalışan Merve, etrafa korku saldıkları ve birine saldırdıkları gerekçesi uydurduktan sonra köpeklere el konulmasını sağladı.

Köpeklerine çok düşkün olan Kerim, her taşın altından Merve’nin çıkması üzerine deliye döndü. Merve’nin evine gelip, köpeklerle ilgili şikayetinden vazgeçtiği şeklinde bir dilekçe yazan ve sabaha kadar imzalaması için Merve’ye gözdağı veren Kerim’in bu hareketi üzerine, Merve, Serhan’ın annesinden o meşhur kırmızı arabayı istedi.

Güzelim arabayı parça parça ettiler! Ufak Tefek Cinayetler'de krize giren Kerim, şoka uğrattı! 7

Arabayı evin önüne park ettiren Merve, yaptığı hatanın bedelini kötü ödedi!

O arabayı hiç unutmayan Kerim, Merve’nin evinde görünce sinir küpüne döndü. Merve’nin Kerim’den ayrılıp Serhan’ın o kırmızı arabasına binip gittiği günü unutamayan Kerim, hıncını arabadan çıkardı.

Kendi arabasıyla defalarca kırmızı spor arabaya çarparak pert etti.

Mahalleli ayağa kalkınca olay yerinden uzaklaşan Kerim’in yaptıklarını camdan izleyen Merve, önce korkuyla dilekçeyi imzalamak istedi. Ancak geçmişindeki Merve ile konuşmasından sonra vazgeçti.

Güzelim araba da bu sahneye kurban edilmiş oldu! Yapımcı firma, dizi için o kırmızı arabayı feda etmekten kaçınmadı!

İşte o sahneler: