Ana sayfa Sosyal Medya Haberiniz olsun! Özge Gürel hayranlığı yurt dışında almış başını gitmiş!

Haberiniz olsun! Özge Gürel hayranlığı yurt dışında almış başını gitmiş!

tarafından ker_def

Özge Gürel’in sosyal medyada uluslararası başarısı…

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2010 yılından itibaren ekranlarda görmekte olduğumuz Özge Gürel, Kızım Nerede dizisindeki Zeynep karakteri ile başladığı ekran yolculuğunda büyük mesafe kaydetti.

9 yıllık kariyerine önemli karakterler sığdırdı. Sadece ülkemizde değil yurt dışında da çok büyük hayran kitlesine kavuştu.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Rana Hatun olarak dikkat çektikten sonra, Medcezir dizisindeki Ada karakteri ile çok sevildi. Ancak Özge Gürel’i asıl üne kavuşturan dizi Kiraz Mevsimi oldu. Uzun yıllardır aşk yaşadığı Serkan Çayoğlu ile de bu dizede tanıştı.

Bu dizi sayesinde de bugün uluslararası alanda tanınan oyuncularımızdan birisi oldu. Elbette ki Özge Gürel’in rol aldığı birçok yapım yurt dışında yayınlandı ve yayınlanmakta. Ancak ona asıl ünü kazandıran yapımın Kiraz Mevsimi olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Yıldızlar Şahidim, Dolunay, Börü,Muhteşem İkili dizilerinde de rol alan oyuncu yaz aylarında da yurt dışında sevgilisi ile birlikte uzun bir tatil yaptı.

Haberiniz olsun! Özge Gürel hayranlığı yurt dışında almış başını gitmiş! 8

Özge Gürel, instagram hesabından hayranları ile de zaman zaman etkileşimde bulunmakta. Oyuncunun yaptığı paylaşımlara kısa sürede yüz binlerce beğeni gelmekte. Ayrıca binlerce yorum da görebilirsiniz. Gürel’in 3.3 milyonu aşan takipçilerinin önemli bir bölümü yabancı… Gürel’in çok sayıda Türk hayranı da var elbette ama yabancı hayranları çok daha aktif ve oyuncu ile etkileşimde kalmak için de bir hayli istekli.

Muhteşem Yüzyıl, Medcezir, Kiraz Mevsimi, Dolunay gibi dizilerinin yurt dışında yayınlanması sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmış durumda.

Özge Gürel’in paylaşımlarında dikkat çeken nokta ise yabancı hayranlarının bir hayli aktif olması. Her paylaşımının altında binlerce yabancı hayranının kendi dilinde yazdığı yorumları görebilirsiniz.

Gürel, bugün de bir pozunu paylaştı. Yine binlerce farklı ülkeden hayranı adeta bu paylaşımına düştü.

Kısa sürede 150 binin üzerinde beğeni alan paylaşıma çok sayıda da iltifat içerikli yorum geldi. Tabii ki bu yorumların çoğu yabancı dillerde oldu.

İşte o paylaşım:

Haberiniz olsun! Özge Gürel hayranlığı yurt dışında almış başını gitmiş! 9