Ana sayfa Dizi Haberleri Hadi canım gerçek hayatta olmaz demeyin! Doğduğun Ev Kaderindir’de olur!

Hadi canım gerçek hayatta olmaz demeyin! Doğduğun Ev Kaderindir’de olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 2020 yılına damgasını vuran yapımlardan birisi oldu. İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir partnerliği iyi sonuç verdi. İkilinin uyumlu halleri izleyicilere geçti ve reytingleriyle de ekranda tutunmayı başardı.

Ancak koronavirüs pandemisi diğer yapımlarda olduğu gibi Doğduğun Ev Kaderindir’i de olumsuz etkiledi. Dizi sadece 12 bölüm yayınlandı ve ilk sezonu tamamladı. Ekip, önlem olarak 2. sezondan ilk 4 bölümün çekimlerini yaparak stok oluşturdu. Pandeminin ikinci dalgası korkusu, dizileri stoklu çalışmaya itiyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Faruk karakterine hayat veren Engin Hepileri, şu günlerde İzmir Urla’daki yazlığında eşi Beyza Şekerci ve oğlu Can ile sezonun yorgunluğunu atıyor. Hatırlanacağı üzere Hepileri, geçtiğimiz yıl yaz aylarında atv’de Kimse Bilmez dizisine katılmış, bu yapımda finali göremeden Doğduğun Ev Kaderindir’e geçiş yaparak yoğun bir tempo ile çalışmaya devam etmişti.

Engin Hepileri, Posta gazetesindeki açıklamasında Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin gerçek hayattan esinlenen hikayesine dikkat çekti. “Yaşanmışlığı olan bir hikayeyi mi yoksa iyi bir kurguyu oynamak mı oyuncu açısından daha zevkli?” şeklindeki soruyu yanıtlayan ünlü oyuncu, şöyle konuştu:

“Karakterin oyuncuya verdiği geri bildirimler belirler bu durumu. Bazen gerçek bir hikaye kurgudan daha ilginç ve akıl almaz olabiliyor. Bizim hikayemizde de “Hadi canım, gerçek hayatta olmaz böyle şeyler” dedirtecek çok unsur var. Ama olmuş işte. Bir kurgudan çok daha şaşırtıcı ve ilgi uyandıran bir hikaye bu.”

Hadi canım gerçek hayatta olmaz demeyin! Doğduğun Ev Kaderindir'de olur! 7

Dizide hikayenin özüne sadık kalmaya çaba harcadıklarını anlatan oyuncu, çok kuvvetli bir drama çektiklerine değindi. Engin Hepileri, “İnsan Geldiği yeri unutmamalı ama olduğu yerde de saymamalı” diyerek de önemli bir mesaj verdi.

Özenle hazırlanan ve gerçek olaylardan esinlenilen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde ideal erkek profili konusunda da önemli bir detay var. Engin Hepileri, bu konuyu şu sözlerle açtı: “İlk bölümlerde göreceğimiz ‘ideal erkek’ profili değişerek derinleşecek. Oynadığım her karakterin bir yolculuğu olmalıdır diye düşünürüm ki seyirci de bu yolculuğu takip eder. Faruk da yolculuğu olan bir adam.”