Ana sayfa Dizi Haberleri Evrim Alasya 2 yıl aradan sonra tv8’in dizisiyle dönüyor!

Evrim Alasya 2 yıl aradan sonra tv8’in dizisiyle dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evrim Alasya, 2003 yılından bu yana farklı yapımlarda rol alıyor… Bulunduğu diziler hep göz önünde yapımlar oldu… En son 2 yıl önce Kanal D’de büyük tartışmalar çıkartan Koca Koca Yalanlar isimli dizide izlediğimiz Evrim Alasya, sessizliğini bu sezon bozuyor…

Doğduğun Ev Kaderindir ile birlikte Kırmızı Oda dizisi, tv8 için reyting yarışına katılacak. Binnur Kaya’nın başrolündeki dizi için umutlar büyük… Oyuncu kadrosu da dikkat çeken isimlerden kuruldu. Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Ecem Uzun, Gülçin Kültür ve Halit Özgür Sarı önemli rolleri paylaşacak.

Hercai dizisini bir süre yöneten Cem Karcı, yönetmen koltuğunda oturacak. Provaları süren Kırmızı Oda’nın çekimlerinin bu hafta başlaması bekleniyor. Evrim Alasya da tv8’in iddialı dizisiyle ekranda yer alacak.

Konuk oyuncu olarak Salih Bademci ile birlikte Kırmızı Oda dizisinde izleyeceğimiz Evrim Alasya, böylelikle 2 yıl süren dizi suskunluğuna son vermiş olacak.

Evrim Alasya’yı izleyiciler Ihamurlar Altında dizisinde Sema, Gönülçelen’de Balçiçek, Benim Adım Gültepe’de Suna ve Güneşin Kızları’na Güneş Mertoğlu karakterleri ile hatırlayacaktır.

Evrim Alasya 2 yıl aradan sonra tv8'in dizisiyle dönüyor! 7