Ana sayfa Sosyal Medya Hadi canım, yok artık! Nurgül Yeşilçay’dan yıllar sonra gelen Acun Ilıcalı tbt’si şoke etti!

Hadi canım, yok artık! Nurgül Yeşilçay’dan yıllar sonra gelen Acun Ilıcalı tbt’si şoke etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.cüom/Detay – Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medyayı etkin kullanan isimler arasında geliyor. Yeşilçay, esprili paylaşımlarıyla takipçilerinin de hayli ilgiyle izlediği bir isim. Son olarak ekrana Gülperi dizisiyle gelen oyuncu, yeni sezonda ise iki ayrı yapımda oynayacak.

Dijital platform için çekilen Vahşi Şeyler ve Fox TV’de yayınlanacak olan Kefaret dizisinde oynayacak oyuncu. Onun tüm Türkiye ile tanışmasına vesile olan dizi ise İkinci Bahar’dı. O günden bugüne Nurgül Yeşilçay’ın sevenlerin bile gözünden kaçmış olabilecek bir yapım, yıllar sonra ortaya çıktı.

Nurgül Yeşilçay, 2002 yılında Erdal Murat Aktaş’ın yönetmenliğini yaptığı ve Haluk Özenç’in senaryosunu yazdığı aksiyon-komedi-macera türü Mumya Firarda isimli bir filmde oynamıştı. Türk-Mısır ortak yapımı bir projeydi. Bu filmde Teoman, Tarık Papuççuoğlu, Nurgül Yeşilçay ve Mısırlı aktör Maged El Masry de rol almıştı.

Ancak işin en eğlenceli ve seneler sonra şaşırtan tarafı ise, filmde Acun Ilıcalı’nın da oynamış olması. O zamanlar henüz tv8 kanalının sahibi olmayan ve Acun Firarda isimli Show TV’de bir program yapan Ilıcalı ile Yeşilçay’ın fotoğrafları görenleri hem şaşırttı hem gülümsetti.

Nurgül Yeşilçay da neredeyse unuttuğu, 18 yıl önceki bu anısını tazeleyen filmden bir kare paylaşarak esprili notlar ekledi. Filmin çok komik olduğunu söyleyen Yeşilçay, hala çok güldüğünü de anlatıyor. Acun Ilıcalı’yı da etiketleyen Nurgül Yeşilçay, “Filmi bulsak da gülsek, sen bulursun belki” diyerek mesaj gönderiyor ünlü televizyoncuya…

İşte o paylaşımlar…

Hadi canım, yok artık! Nurgül Yeşilçay'dan yıllar sonra gelen Acun Ilıcalı tbt'si şoke etti! 8

Hadi canım, yok artık! Nurgül Yeşilçay'dan yıllar sonra gelen Acun Ilıcalı tbt'si şoke etti! 9