Ana sayfa Dizi Haberleri Hadi Pırıl, söyle Şirin’in rezilliklerini de bitsin bu iş! Kadın dizisinde şok final!

Hadi Pırıl, söyle Şirin’in rezilliklerini de bitsin bu iş! Kadın dizisinde şok final!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin Kadın dizisi 38. bölümüyle ekrana geldi. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı dizinin final sahnesi ise büyük merak uyandırdı.

Şirin’in binbir oyunla sonunda iliğini verdiği Bahar kurtuldu. Şirin, nakil öncesinde yine Bahar’ı iğrenç sözleriyle dumura uğrattı. Sarp ile birlikte olmaması gerektiğini söyleyerek Bahar’ın canını acıtmaya çalıştı.

Bahar, nakil sonrası hızla iyileşirken, daha fazla dayanamayan Sarp, onu görmek için hastaneye gitti. Ceyda, Sarp’ın ısrarına dayanamayıp, Bahar uyurken onu gösterdi.

Sarp, karısını yıllar sonra görmenin mutluluğu ve ona dokunamamanın acısıyla gözyaşlarına boğuldu. Ceyda, Sarp’ın geldiğini hemen Hatice’ye anlattı. Bunu duyan Şirin, küplere bindi ve Sarp’a arka arkaya mesaj atmaya başladı.

Sarp, hastaneye gelirken telefonunu evde bırakmıştı. Pırıl, gelen mesajları görünce şok geçirdi. Şirin’in, Sarp’a şantaj yapmak için birlikte olduklarını gösteren fotoğraflar çektiği tahminleri yapılmakta. Henüz ne olduğunu izleyici göremedi ama Pırıl gördüğünde şoka uğradı.

Hadi Pırıl, söyle Şirin'in rezilliklerini de bitsin bu iş! Kadın dizisinde şok final! 7

Bu sırada Münir, Pırıl ve Sarp’ın kaldığı göl evinin Nezir tarafından bulunduğunu anlayıp Suat’a bildirdi. Sarp da eve yeni ulaşmıştı. Eve geldiğinde kapıdaki tüm adamların öldürüldüğünü gördü. Eve girdiğinde Pırıl’ı bulamadı.

İşte o esnada Pırıl, çocukları kucağında, Bahar’ın kaldığı hastanenin koridorunda öfkeli bir şekilde yürüyordu.

Şirin’in mesajlarını gören Pırıl’ın hastaneye Şirin’den hesap sormaya mı geldiği, yoksa Bahar’a kardeşinin yaptıklarını mı anlatacağını şimdi izleyici merakla bekliyor.

Sosyal medyada bu sahneyle ilgili yapılan yorumlarda, Şirin’in hakkından Pırıl’ın geleceğini düşündükleri görülüyor izleyenlerin.

İşte dizinin final sahnesi ve gelen yorumlardan bazıları: