Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan’a yeni dizisinin ilk set gününde nazar değdi

Hafsanur Sancaktutan’a yeni dizisinin ilk set gününde nazar değdi

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Son Yaz dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, 14 Eylül’de Disney Plus’ta yayına girecek Dünyayla Benim Aramda dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Gülperi dizisindeki rolünden sonra Aşk Ağlatır dizisinde başrol oynayan oyuncu yeni sezonda Ay Yapım’ın merakla beklenen Gelecek Uzun Sürer isimli dizi projesinde başrolde yer alacak. Oyuncu adına yepyeni bir dönem başlıyor.

90’lı yıllara damgasını vuran ABD’nin Beverly Hills dizisinin yerli uyarlaması olarak öne çıkan dizide rol alan oyuncu, setin ilk günü büyük bir talihsizlik yaşadı. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımda setin ilk günü dört tane uçuk çıkardığını ifade ettiği bir post yayınladı.

Hafsanur Sancaktutan'a yeni dizisinin ilk set gününde nazar değdi 7

Genç oyuncunun paylaşımı hayranlarına; ‘Hafsanur Sancaktutan nazara geldi’ yorumunu yaptırdı. Oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada,  henüz hazırlık aşamasında olunduğunu belirttiği yeni dizisi için “Çok güzel bir kadrosu var. Henüz sete çıkmadığımız için bir şey paylaşamıyorum ” diye konuşmuştu.

Bir zamanların dünyayı etkisi altına alan dizisi Evimiz Hollywood’da’nın Türkiye uyarlaması olacak dizi, Gelecek Uzun Süre adıyla uyarlanıyor.

Orijinal adı Beverly Hills 90210 olan ve Türkiye’de Evimiz Hollwood’da adıyla gösterilen dizi Beverly Hills’te zengin ailelerin arasına taşınan Brandon ve Brenda kardeşlerin maceralarını anlatıyordu.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Hafsanur Sancaktutan ile birlikte, Aytaç Şaşmaz, Mert Yazıcıoğlu  Aslıhan Malbora ve Necip Memili gibi önemli isimle de bulunuyor. Yeni sezonda Fox TV’de ekrana gelecek olan Ay Yapım imzalı Gelecek Uzun Sürer dizisini Çukur ve Üç Kuruş’un senaristi Damla Serim kaleme alacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer oturacak.