Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde herkes dehşete düşerken, Berk Ali Çatal çok eğlendi!

Kardeşlerim dizisinde herkes dehşete düşerken, Berk Ali Çatal çok eğlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisinde Tolga karakterini canlandıran Berk Ali Çatal, o kadar başarılı bir performans ortaya koydu ki, milyonlarca izleyicinin hayranlığını kazandı. İlk iki sezonu başarıyla tamamlanan dizinin, üçüncü sezonu da başladı ve her yeni bölüm büyük heyecan yaşanmasına neden oluyor.

Dizi ile birlikte sosyal medyanın gündeminden düşmeyen genç oyunculardan birisi de Berk Ali Çatal oldu. Şımarık ve merhamet duygusundan arınmış kişiliği ile Tolga karakteri herkesi deli ediyor. Kibirli hali ve kötülük merkezi haline gelmesi nedeniyle de bu karakter Kardeşlerim dizisinin en dikkat çeken isimlerinden birisi olmayı başardı.

Kardeşlerim dizisinde herkes dehşete düşerken, Berk Ali Çatal çok eğlendi! 25

Berk Ali Çatal da karaktere o kadar güzel uyum sağladı ki, Tolga karakterinin hislerini izleyicilere geçirme konusunda oldukça başarılı gözüküyor. Genç oyuncu, dizinin 38. bölümde Tolga’nın çıkardığı yangın sahnesinden bahsetti. Bu sahne de çok eğlendiğini söyleyen Berk Ali Çatal, rahat haliyle dikkatleri çekti.

Kardeşlerim dizi hayranlarını çok telaşlandıran ve izlerken nefeslerin tutulduğu bu yangın sahnesi aslında Berk Ali Çatal’ı çok eğlendirmiş. Oyuncu, “Yangın sahnesi çok keyifliydi. Yangın sahnesi çok eğlenceliydi benim adıma. Tolga olarak zaten o sahnenin bir tadı vardı. Aynı zamanda bir oyuncu olarak da beni çok etkiledi. Çok çalıştığım ve dert edindiğim bir sahneydi” diye konuştu.

Berk Ali Çatal, yangın sahnesini nasıl başaracağını düşünmüş ve bunu kendisine dert edinmiş. Ancak ekran başındakiler Tolga karakterinin soğuk kanlı şekilde, birçok kişinin içeride olduğu mekanın perdesini ateşe veriyor. Tabii ki daha öncesinde de Asiye’yi tuvalete kilitleyerek, zalimliğinin sınırının olmadığını ortaya koydu.

Kardeşlerim dizisinde herkes dehşete düşerken, Berk Ali Çatal çok eğlendi! 26

Birçok dizi hayranı Tolga karakterine nefret kustu ama Berk Ali Çatal’ın oyunculuk yolculuğunda bu sahneyi keyifli bulduğunu da sözlerinden anlıyoruz.

Berk Ali Çatal, Melis Minkari ve Cihan Şimşek atv’nin sorularını da yanıtladı. 3 genç oyuncunun eğlenceli halleri dikkat çekerken, Cihan Şimşek’in Tolga karakterini canlandırmayı çok arzu ettiği de ortaya çıktı.

Üçüncü sezonda dizide neler olacağı ile ilgili tek kelimelik bilgiler veren genç oyuncular; aşk, intikam ve kaos olarak dizinin yeni dönemde de çok heyecanlı olacağını ifade ettiler.