Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan’dan 3 soruya 3 çok özel ve dikkat çeken yanıt!

Hafsanur Sancaktutan’dan 3 soruya 3 çok özel ve dikkat çeken yanıt!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Gülperi dizisindeki oyunculuğunun ardından ilk başrolünü Aşk Ağlatır ile alan Hafsanur Sancaktutan, şu sıralar yapımcıların peşinde koştuğu genç yıldızlardan birisi. Başarılı oyunculuğu ile genç kuşağın dikkat çeken ismi Hafsanur Sancaktutan! Son Yaz dizisinde oynadığı Yağmur karakterinden sonra oyuncunun kariyerinde hızlı bir çıkış başladı!

Sancuktutan’ın 4. dizisi ise Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda oldu! Buğra Gülsoy, Demet Özdemir ve Metin Akdülger ile başrolde yer alan oyuncu, dizideki performansı ile büyük övgü topladı! Silik bir kişilik olan Sinem’in giderek dizinin en ilginç karakteri olmaya başladığı Dünyayla Benim Aramda, Hafsanur Sancaktutan’ın kariyerinde çok başka bir dönemi de getirdi!

Hafsanur Sancaktutan'dan 3 soruya 3 çok özel ve dikkat çeken yanıt! 8

Sancaktutan, şu sıralar Darmaduman isimli Fox TV’nin yeni uyarlama dizisinde başrolde yer almaya başladı. 90’l yıllara damgasını vuran Beverly Hills 90210 dizisinin uyarlaması olan Darmaduman ile Sancaktutan yeniden ekrana dönüyor.

Şu sıralar sosyal medyada da gündemde olan, hayran sayısını giderek arttıran başarılı oyuncu, bir kaç gün önce Disney Plus’un sosyal medya hesaplarından yayınlanan bir video ile dikkatleri çekti. Oyuncu, kendisine sorulan 3 soruya yanıt verirken, içtenlikli, samimi ve hazır cevap haliyle de dikkatleri çekti.

Hafsanur Sancaktutan'dan 3 soruya 3 çok özel ve dikkat çeken yanıt! 9

Hafsanur Sancaktutan’a sorulan ilk soru ‘Yerinde olmak isteyeceğin Disney karakteri kimdir?’ oldu. Sancaktutan bu soruya “Ben çocukluğumda da severdim. Güzel ve Çirkin Belle karakteri olmak isterim” yanıtını verdi.

İkinci soru ise “Hiç başkasıymış gibi davranman gerekti mi?” oldu. Başarılı oyuncu bu soruya da son derece samimi bir yanıt vererek şu sözleri kullandı:

“Aslında başkasıymış gibi davranmam gerekmedi fakat Hafsanur’un başka şekillerde davranması gerekti. Bunu hemen hemen hepimiz aslında bulunduğumuz yere, ortama göre bence yapıyoruz, duruş ve tavır olarak diye düşünüyorum.”

Sancaktutan, “Kariyerin içinden nelerden vazgeçebilirsin?” sorusuna ise çok net yanıtıyla dikkat çekti! Oyuncu, ailesini ön plana koyarak şöyle yanıt verdi:

“Aslında kariyerim için şundan vazgeçebilirim diyebileceğim bir şey yok fakat vazgeçmeyeceklerim var. Onlar ailem, kendim, karakterim, arkadaşlarım, yol arkadaşım, bunlardan vazgeçmem kariyerim için. Sonrası artık yolda karar verilecek durumlar ve kişiler olur.”