Ana sayfa Dizi Haberleri Hafsanur Sancaktutan’dan Son Yaz dizisine sürpriz selam!

Hafsanur Sancaktutan’dan Son Yaz dizisine sürpriz selam!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – İzleyenlerin unutamadığı ve erken final yaptırıldığı şeklindeki söylemleriyle haksızlık yapıldığı düşünülen Son Yaz dizisi, ekrana adını yazdıran yapımlardan birisi oldu. Hem konusu hem de oyuncularıyla dikkat çeken Son Yaz, O3 Medya imzalı bir diziydi.

2021 yılının Ocak ayında ekrana gelmeye başlayan dizinin yönetmenliğini Burak Arlıel ve Semih Bağcı üstlenirken, senaryosunu Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç’in birlikte kaleme alıyordu. Hikayesi ve karakterleri o kadar çok sevildi ki fenomen karakterler ortaya çıkaran bir yapım olarak uzun yıllar akıllarda kalacak.

Fox TV’de ekrana gelen dizi, sezon finali öncesinde düşük reytingleri nedeniyle final korkusu yaşattı izleyiciye. Ancak kanalın sürpriz kararı ile birlikte izleyenler mutlu oldu ve 2. sezonda da devam etti dizi.

Başrollerinde Ali Atay, Funda Eryiğit, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan’ın rol aldıkları dizi, 2. sezona başladı ancak reytinglerini yükseltemeyince Ekim ayında 26. bölümüyle sezon ortasına bile gelemeden veda etti.

Son Yaz dizisi, pek çok izleyicinin aklında tıpkı Maraşlı gibi erken bir finali haketmediği ve büyük haksızlık yapıldığı eleştirilerini aldı. Hala da benzer şekilde anılıyor ve izleyiciler tarafından da zaman zaman oynayan isimler tarafından da anılmaya devam ediliyor.

Bu dizide oynadığı Yağmur karakteri ile adeta kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan için de meslek yaşamında Son Yaz’ın anlamı çok başka! Alperen Duymaz ile partner olan ve Yağmur ve Akgün karakterleri ile çok sevilen iki oyuncu, dizi çiftleri arasında da dikkat çekti ve uzun zamandır da dizinin sıkı takipçileri tarafından sosyal medyada anılıyorlar.

Geçtiğimiz günlerde Hafsanur Sancaktutan, dizinin sezon finalinde yaşanan düğün sahnesinin çekimlerinden bir karenin paylaşımını sayfasına taşıyarak Son Yaz’ı izleyenlere sürpriz bir selam gönderdi…

Hafsanur Sancaktutan'dan Son Yaz dizisine sürpriz selam! 7

Dizide Emel karakteri ile dikkatleri çeken Sezer Koç’ın instagram sayfasından yaptığı Son Yaz ekibinin paylaşımını Hafsanur Sancaktutan da kendi sayfasında paylaştı.

Tıpkı Son Yaz takipçileri gibi Hafsanur Sancaktutan da kadrosu ile de ayrı bir efsane olan dizinin ekibiyle verdiği poza atıfta bulunarak “Sahiden Son Yaz özlemişim” notunu düştü. Oyuncunun bu paylaşımı, her fırsatta sosyal medyada Son Yaz’ı ananlar için de güzel bir sürpriz oldu.