Ana sayfa Sosyal Medya Gizli Saklı dizisi bitti ama en çok Sinem Ünsal’ın vedası dikkat çekti!

Gizli Saklı dizisi bitti ama en çok Sinem Ünsal’ın vedası dikkat çekti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büyük beklentilerle başlamıştı Gizli Saklı dizisi. Fox TV’de yayınlanan dizinin, yaz sezonunda alışılagelen romantik komedilerden farklı bir yanının olması da yapımın daha çok izleneceği ihtimalini taşıyordu. İki gizli ajanın başlarından geçen olayların komik bir dille ele alındığı Gizli Saklı dizisi, ne yazık ki beklenen ilgiyi göremedi ve final yaptı!

Dizide iki başarılı oyuncu Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı partner olmuşlardı. İkisi de bambaşka yapımlarda dikkat çeken Ünsal ve Sarı’nın ekran uyumu da dizinin izleyenleri tarafından beğeni toplamıştı ama reytinglerin düşük olması nedeniyle dizinin yayını yaz sonunu bile getiremedi!

Hafta içinde son bölümüyle ekrana gelen Gizli Saklı dizisinin ardından diziye emeğinin yanı sıra adeta gönlünü de koyan Sinem Ünsal’ın duygulandıran mesajı da dikkatleri çekti. Oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, dizinin finalinden daha çok etkiledi izleyenleri.

Gizli Saklı dizisi bitti ama en çok Sinem Ünsal'ın vedası dikkat çekti! 9

Zira oyuncu, her ne kadar büyük kitlelere ulaşamasa da Gizli Saklı dizisinin meslek hayatında kendisine, kalbine başka bir şekilde dokunduğunu aktarıyordu instagram hesabından. Polisiye komedi türündeki dizide Naz karakterine hayat veren Sinem Ünsal, hem oynadığı rol hem de ekip arkadaşlarına hüzünlü sözlerle veda etti.

Oyuncu paylaşımında şu sözlere yer verdi: “Gizli Saklı kalbimin en güzel köşesine geldin süzülerek yerleştin, iyi ki değdin hayatıma. Hikayemiz, hikayemizin kahramanları, hikayemizin tanıkları; kalbim doldu taştı sayenizde. Emeği geçen herkese ve bu yolculuğa tanık olan sizlere bin teşekkür. Haaa bi de; seni çok sevdim Naz’ım.”

Gizli Saklı dizisi bitti ama en çok Sinem Ünsal'ın vedası dikkat çekti! 10

Sinem Ünsal, sosyal medya hesabından çekimler sırasındaki pek çok kamera arkası fotoğrafı paylaşması da hayranlarından ilgi gördü. Oyuncu, 3 Ağustos akşamı ekrana veda eden diziye vedasıyla final bölümünün ardından çok konuşuldu sosyal medyada.

Gizli Saklı dizisi bitti ama en çok Sinem Ünsal'ın vedası dikkat çekti! 11

Sinem Ünsal’ın paylaştığı fotoğrafların altına takipçileri binlerce yorum yaptı ve hem üzüntülerini dile getirdiler hem de Sinem Ünsal’ın oyunculuğunu övdüler. Ünsal, ‘Sizi çok sevdik’, ‘Çok özleyeceğiz!’, ve  ‘Hoşçakal Naz’ gibi yorumlarla veda etti izleyenler de.