Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan’ı tutabilene aşk olsun! Dizi biter bitmez gidiyor!

Hafsanur Sancaktutan’ı tutabilene aşk olsun! Dizi biter bitmez gidiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2000 doğumlu olan Hafsanur Sancaktutan, ilk oyunculuk deneyimini Gülperi dizisiyle yapmıştı. Bu dizide Fidan karakterine başarıyla hayat veren genç oyuncu, yapımcıların dikkatini çekti ve hemen ardından Aşk Ağlatır dizisinde başrolde yer aldı.

Deniz Can Aktaş ile başrolünde oynadığı dizi, ne yazık ki beklenen reytingleri alamadı ve Show TV’nin MF Yapım imzalı dizisi 16 bölüm sürebildi. Ancak bu dizideki başarılı oyunculuğu Hafsanur Sancaktutan’ı bu kez bir başka iddialı diziye taşıdı.

2018 yılında Gülperi ile başlayan meslek kariyerinde 3. dizisi olan Son Yaz, Hafsanur Sancaktutan’ın kariyerinde çok hızlı bir çıkışı beraberinde getirdi. Alperen Duymaz ile partnerliği o kadar çok beğenildi ki bu dizide oynadığı Yağmur karakteri ile bir anda büyük bir hayran kitlesi edindi oyuncu.

Hafsanur Sancaktutan, şu sıralar 14 Haziran’da açılışı yapılan yeni dijital platform Disney Plus’un ikinci orijinal dizisi Dünyayla Benim Aramda’da Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile başrolde kamera karşısına geçiyor. Çekimleri büyük bir gizlilikle sürdürülen dizide, Özdemir’in yakın arkadaşı rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Genç oyuncu, Disney Plus’ın açılış gecesinde diğer oyuncular gibi diziyle ilgili bir tüyo vermemek için özel bir çaba sarfetti. Yasak olduğu için detay veremese de heyecanla bekleniyor dizi. Bu arada kendisiyle ilgili bir bilgi de vere oyuncu, Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimlerinin bitmesinin hemen ardından Paris’e gideceğini belirtti.

“Çekimler bitmek üzere, tatil hazırlığı yapıyorum. Birkaç iş görüşmem daha var. Sonrasında tatile çıkacağız. Tatil öncesi Paris’te bir dergi çekimi olacak. O yüzden önümüzdeki hafta Paris’e gideceğim” diye konuştu. Hafsanur Sancaktutan, 2018’de başladığı kariyerinde öylesine hızlı ilerliyor ve başarısıyla dikkat çekiyor ki dergilere de kapak olmaya başladı.

Kariyerinde sağlam ve emin adımlarla ilerleyen genç oyuncu, iddialı rollerde başarıyla performans gösteriyor. Dünyayla Benim Aramda dizisindeki rolü de merakla beklenen oyuncu, romantik komedi türündeki dizide Demet Özdemir’in oynadığı İlkin’in yakın arkadaşı Sinem’e hayat veriyor. Dizide Sinem, ilginç bir deneyin ortasında kalıyor. İlkin’in sevgilisi Tolga’nın sadakatini ölçme testinde Sinem ona yardımcı olacak. ‘Tolga’ karakterinde de Buğra Gülsoy’u izleyeceğiz.