Ana sayfa Sosyal Medya Mercan’ın yüzünü göstermedi ama Özge Özpirinçci’nin sürprizi güzel oldu!

Mercan’ın yüzünü göstermedi ama Özge Özpirinçci’nin sürprizi güzel oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Oyuncu çift Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk’ün, geçtiğimiz sürpriz bir şekilde evlenmelerinden sonra kızları Mercan dünyaya gelmişti. Özge Özpirinçci’nin ‘İlk Ve Son’ isimli dijital platformda yayınlanan dizisinin çekimleri sırasında hamile olduğu öğrenilmişti.

Yıllardır mutlu beraberliklerini sürdüren çift, kızları doğmadan önce küçük bir davetli grubu ile evlendiler. Çift, her yıl gittikleri Marmaris Bozburun’da geçtiğimiz yıl Eylül ayında nikah kıydılar. Mercan’a 6 aylık hamile olan Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, Bozburun Yat Kulübü’nde yakınlarının olduğu sade bir nikah yaptılar.

Sosyal medyada yer alan fotoğrafların ardından nikah duyulurken Özpirinçci, “Hamileyken düğün yapmam. Elbette doğum öncesi sade bir nikâh olur ama kimse benden hamileyken eğlence beklemesin. Herkes düğünde eğlenirken benim oturmam mümkün değil” diye konuşmuştu.

Mercan'ın yüzünü göstermedi ama Özge Özpirinçci'nin sürprizi güzel oldu! 9

Özpirinçci, kızları Mercan’ı geçtiğimiz yıl 30 Kasım’da dünyaya getirmişti. Kısa bir süre sonra 1 yaşına girecek olan Mercan’ın yüzünü çift, sosyal medyada hiç göstermediler. Ancak Özge Özpirinçci, zaman zaman hayranları, sevenleri için Mercan’ın yer aldığı fotoğraflarını paylaştı.

Mercan'ın yüzünü göstermedi ama Özge Özpirinçci'nin sürprizi güzel oldu! 10

Henüz kimse yüzünü görmemiş olsa da Mercan’ı ara sıra gösteriyor oyuncu. Son olarak geçtiğimiz gün de kısa bir video ile takipçilerini şaşırttı Özpirinçci. Güzel havada kızı ile dolaşmaya çıktığı görülen oyuncu, ana kucağına koyduğu kızıyla eğlenceli anlar geçiriyordu. Bir kaç saniyelik videoda kızı Mercan’la halleri, takipçileri tarafından heyecanla karşılandı.

Mercan'ın yüzünü göstermedi ama Özge Özpirinçci'nin sürprizi güzel oldu! 11