Ana sayfa Dizi Haberleri Hahaha… Sevda Erginci, Uyanış Büyük Selçuklu setinde atı tarafından kaçırıldı!

Hahaha… Sevda Erginci, Uyanış Büyük Selçuklu setinde atı tarafından kaçırıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Turna karakterini canlandıran Sevda Erginci sette yaşanan bir olayı Onedio’nun youtube kanalındaki programda açıkladı… TRT1 ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan dizideki partneri Ekin Koç ile birlikte konuk olduğu programda samimi ifadelerde bulunan Erginci, hayranlarını da bir hayli gülümsetti.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde oyuncular çekimler öncesinde hem kılıç kullanma hem de ata binme konularında yoğun bir eğitim sürecinden geçmişti. Ancak bu eğitimlere rağmen Sevda Erginci ata binme konusunda oldukça zorlanıyor.

Oyuncu bu durumu hem itiraf etti hem de atın kendisini nasıl kaçırdığını belirterek, herkesi gülümsetti. Sevda Erginci partneri Ekin Koç’un çok iyi at bindiğini belirterek onu övdü.

Hahaha... Sevda Erginci, Uyanış Büyük Selçuklu setinde atı tarafından kaçırıldı! 11

Oyuncu, “Sen biniyorsun, iyisin” dedi. Ekin Koç ise gülerek, “Bence sen de kötü değilsin” derken Sevda Erginci bombayı şu sözlerle patlattı:

“Anlatmak ister misin nasıl kaçırıldığımı, at tarafından kaçırıldığımı…”

Sette ilk ata binme denemeleri sırasında bu olayın yaşandığını anlatan Sevda Erginci, olayı şu şekilde aktardı:

“İlk ata binme denememdi. Ekin beyin atı hareketliydi. Benim atım aslında mümkün mertebe hareket bile atmayan bir at iken, onunla yarıştığı için Ekin beyin atını geçip, beni kaçırdı.”

Ekin Koç ise, “Durmamız gereken bir yer vardı. Ben durdum ama Sevda diğer obanın başka bir tarafında durduruldu” diyerek güldü.

Erginci, en son arkasını döndüğünde bütün setin arkasından koştuğunu belirtti ve herkesin çılgınca atı durdurmaya çalıştığını ifade etti.

Tüm bu anları aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.