Ana sayfa Dizi Haberleri Hakim dizisi bitti ama Erdal Beşikçioğlu’nun Behzat Ç. kararı hayranlarını havaya uçurdu!

Hakim dizisi bitti ama Erdal Beşikçioğlu’nun Behzat Ç. kararı hayranlarını havaya uçurdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tiyatro kökenli usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, ne yazık ki son dönemde ekrana gelen dizileriyle hüsran yaşadı. Büyük iddialarla ekrana gelen Erdal Beşikçioğlu’nun rol aldığı son 3 dizisi Kağıt Ev, Çocukluk ve Hakim’in beklenen reytingleri almaması sonucu erken final yapması, hayranlarını da üzüyor.

Ekranda hukuk temalı dizilere olan rağbete karşın Hakim dizisinin tasarlanan ilgiyi görememesi üzerine geçtiğimiz hafta 10. bölümüyle final yapması can sıkıcı bir son olmuştu. Aslında ABD yapımı olan ve büyük ilgi gören Your Honor dizisinin yerli uyarlaması olan bir diziydi Hakim. Fakat umulduğu gibi bir heyecan yaşatamadı izleyenlere.

Kadrosunda Erdal Beşikçioğlu’nun yanı sıra hepsi birbirinden deneyimli oyuncular Yurdaer Okur, Ebru Özkan, Uğur Yücel ve Hasibe Eren de rol alıyordu. Böylesi bir kadronun içinde olduğu bir yapımın kısa sürede biteceğini kimse tahmin etmemişti ancak sezonda beklenen reytingleri alamayınca 10 bölümle macerası sona erdi dizinin…

Hakim dizisi bitti ama Erdal Beşikçioğlu'nun Behzat Ç. kararı hayranlarını havaya uçurdu! 8

Şu sıralar bir rap müzikal hazırlığı içinde olduğunu anlatan Erdal Beşikçioğlu, “Rap müzikal hazırlamak istiyoruz. Masis ve Sarp ile onu nasıl yapabiliriz diye ön görüşmesini yaptık” açıklamasıyla dikkat çekti öncelikle.

Erdal Beşikçioğlu’nun en çok heyecan yaşatan dizisi Behzat Ç. olmuştu. Uzun yıllardır dizinin yeniden çekilmesi konusunda hayranların yoğun isteği vardı. BluTV için bir kaç bölüm çekilmiş ancak sonrasında devam etmemişti. İzleyicinin beklentisini karşılamayınca yeni bölümler çekilmedi. İzleyici yine de Behzat Ç.’nin devamı yönünde yorumlarını sıklıkla yapmaya devam ediyordu. Güzel haber oyuncunun kendisinden geldi…

Erdal Beşikçioğlu’nun, da dizideki farklı sorunların yanı sıra hikaye konusunda da eleştirileri olduğu için devam etmek istemediği o dönem konuşulmuştu. Kadroda bazı isimlerin eksikliği de izleyici tarafından hissedilmişti.

Hakim dizisi bitti ama Erdal Beşikçioğlu'nun Behzat Ç. kararı hayranlarını havaya uçurdu! 9

Beşikçoğlu uzun bir süredir isteklere rağmen Behzat Ç. yerine başka projelerde yer almayı tercih etti. Ancak yayınlanan son dizilerinin beklenen etkiyi gösterememesi ve erken finalleri sonrasında Behzat Ç. konusunu yeniden ele almış görünüyor!

Oyuncu, yaptığı bir röportajda Behzat Ç.’nin yeniden çekilme müjdesini de vermiş oldu. Beşikçioğlu, şunları söyledi:

“Behzat Ç pek yakında. Yeni kadromuzda olacak tabii işin içinde. Bizi ikna etmek hiç sanıldığı kadar zor bir şey değil. Yazılı bir metin içinde gördüğünüz zaman hikayeyi, eğer o hikaye sizi etkiliyor ise bütün sanatçılar için bu yeterlidir. İkna etmek zor olmaz.”

Bu sözleri ile birlikte Behzat Ç’nin 2010 yılındaki ilk döneminde yer alan isimlerden bazılarının da projede yer alacağını ilk ağızdan söylemiş oldu oyuncu. Behzat Ç. gibi fenomen bir dizinin yeniden çekilecek olması ise yıllardır merakla, heyecanla, büyük bir istekle bekleyen hayranları için de adeta coşturan bir haber oldu oyuncunun…

Hikayenin Behzat Ç kadar güçlü yazılmasını arzu eden ünlü oyuncu, iyi bir senaryo ve güçlü bir karakter ile projeye geri dönmüş olacak.

Erdal Beşikçioğlu’nun röportajını aşağıdaki videodan da izleyebilirsiniz…